hpavictor Postat August 10, 2018 Autor Partajează Postat August 10, 2018 La 09.08.2018 la 16:21, Thunderer a spus: Sa ramanem la limiter. https://docplayer.net/33016764-Audio-speaker-protection-from-unsafe-levels-of-amplifier-gain-using-smooth-limiting-algorithms-and-feedback-control.html Ce zici , am nimerit la tinta ? 1 Link spre comentariu
hpavictor Postat August 10, 2018 Autor Partajează Postat August 10, 2018 http://docdro.id/UMT3XLj Link spre comentariu
Mircea Postat August 10, 2018 Partajează Postat August 10, 2018 56 minutes ago, Victor said: Ce zici , am nimerit la tinta ? Spot on, sensei! Link spre comentariu
hpavictor Postat August 10, 2018 Autor Partajează Postat August 10, 2018 Nu e meritul meu ... Eu am gasit pe net un " amarat " de document . Sper sa-ti fie de folos ! Cand totul va fi gata , sper sa ai ce sa ne arati . Mult succes . Link spre comentariu
Mircea Postat August 10, 2018 Partajează Postat August 10, 2018 Pai varianta low-cost, low-level am zis ca e gata, si functionala, pe topicul vecin. Daca eram in Ro o donam unui entuziast de pe forum, pentru mine fiind finalul unui test didactic. Am explicat tot ce am pus in schema. Orice entuziast in audio poate sa faca unul la fel, sunt convins. Poze nu pun, ca nu sunt dintre cei laudarosi cu realizarile. S-ar putea sa si insulte unii colegi, mi s-a zis mai demult. Si proiectele, si pozele. Ma limitez sa ma laud numai cu vorbe. Intr-o zi de iarna, vine ea balana in fiecare am, pun de o varianta mai de Doamne-ajuta - si p-asta am detaliat-o pe topic. Piesele sunt toate bine puse deoparte, asteapta desprafuirea. Sa fie varianta finala in ampliful de ascultat zi de zi. Iti multumesc inca o data pentru implicarea in acest topic. Link spre comentariu
DarkAvenger Postat Septembrie 22, 2018 Partajează Postat Septembrie 22, 2018 Ca sa nu se piarda, cand s-o sterge topicul cu pricina. Postez aici un link despre limitere cu LDR: Link la PDF - face cat pagini intregi de vorbe 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum