hpavictor Postat August 7, 2018 Autor Partajează Postat August 7, 2018 Aici aveți schema : http://docdro.id/zSOnjX5 1 Link spre comentariu
overdrive Postat August 7, 2018 Partajează Postat August 7, 2018 SSM2018 nu se mai produce de ceva ani...Si nici 2252...Eu am vreo 12 bucati 2018 recuperate in timp.Cu THAT4301 nu ai nimic? Link spre comentariu
Haralambie Postat August 7, 2018 Partajează Postat August 7, 2018 1 hour ago, Victor said: Diferența constă în etajele detectoare ( Envelope Average , RMS și Peak ) și constantele de timp ... Asta e deja un aparat separat. Link spre comentariu
hpavictor Postat August 7, 2018 Autor Partajează Postat August 7, 2018 Nu , este un etaj limiter , mai evoluat , inclus în schema unui amplificator de putere Pro . Evident , schema îmi aparține . Acum 30 minute, overdrive a spus: SSM2018 nu se mai produce de ceva ani...Si nici 2252...Eu am vreo 12 bucati 2018 recuperate in timp.Cu THAT4301 nu ai nimic? Promit să caut . Vorbim la telefon . Link spre comentariu
hpavictor Postat August 7, 2018 Autor Partajează Postat August 7, 2018 Envelope Average are denumirea comerciala de " Thermal Brain Control " prescurtat TBC . Este o Mare Smecherie care chiar functioneaza , micsoreaza sau impiedica efectul " betiei puterii " in exces aplicata difuzoarelor , efect numit numit " power compression " . Cunoscatorii stiu deja , restul au la indemana Google . Sunt curios cati useri vor participa la discutii pe acest subiect ... 2 Link spre comentariu
elektronu85 Postat August 8, 2018 Partajează Postat August 8, 2018 (editat) Cine vrea sa-si protejeze amplificatoarele si este onest, va participa la discutii... mai raman doua categorii de useri care stau pe margine, cei neinteresati si cei cu interese comerciale ascunse 19 hours ago, Victor said: Nu , este un etaj limiter , mai evoluat , inclus în schema unui amplificator de putere Pro . Evident , schema îmi aparține . Daca va rugam frumos, nu ne impartasiti si noua schema?? Macar in privat daca in public sunt prea multi ochi ascunsi in "umbra" de pe margine! Multumesc anticipat! OFF-TOPIC: In varianta veche a forumului, puteai sa vezi cati si ce useri(sau vizitatori) urmaresc un topic, acum pe varianta noua vad ca nu mai este posibil (sau nu stiu eu cum). Adica puteai verifica oarecum "ochii din umbra"! Editat August 8, 2018 de elektronu85 Link spre comentariu
overdrive Postat August 8, 2018 Partajează Postat August 8, 2018 Parca suntem la NASA! Link spre comentariu
hpavictor Postat August 8, 2018 Autor Partajează Postat August 8, 2018 Nu, schema mea nu va fi publică , dar pot să vă dezvălui de unde m-am inspirat . Voi pregăti cele 3 scheme din care am extras ideile care au stat la baza conceptului meu de limiter , dar trebuie să aveți răbdare . Acum 2 minute, overdrive a spus: Parca suntem la NASA! Poate la NSA ... 1 Link spre comentariu
elektronu85 Postat August 8, 2018 Partajează Postat August 8, 2018 2 minutes ago, Victor said: Nu, schema mea nu va fi publică , dar pot să vă dezvălui de unde m-am inspirat . Voi pregăti cele 3 scheme din care am extras ideile care au stat la baza conceptului meu de limiter , dar trebuie să aveți răbdare . Eu va multumesc foarte mult, in numele meu personal. Este bine si asa... este macar un punct de plecare palpabil! In rest nu e nici o graba, rabdarea este o insusire caracteristica unui electronist... si eu nu ma grabesc deloc, chiar daca uneori devin mai entuziast, asa ca acum! In rest, BigBrother cu ochi oblici vegheaza de aproape! Link spre comentariu
hpavictor Postat August 8, 2018 Autor Partajează Postat August 8, 2018 Mda , uneori BigBrother se transformă în PigBrother . Sper că stiți de glumă . Link spre comentariu
elektronu85 Postat August 8, 2018 Partajează Postat August 8, 2018 (editat) Aveti maaare dreptate, "probat" pe propria piele, asa ca va inteleg foarte bine rezerva in publicarea proiectelor proprii! Am ajuns la concluzia ca e mai bine sa te limitezi la studiu si constructie individuala, doar pentru nevoile proprii si pentru auto-progres, proiectele comerciale nu prea merita, cel putin nu in Romania si nu pe acest forum, nu merita durerile de cap!!! Scuze de off-topic! Totusi mi-ar placea sa vad proiectul propus in acest topic finalizat, sau macar aproape de finalizare, cu schema, PCB, impresii constructive... Se va vedea in timp ce va fi! Editat August 8, 2018 de elektronu85 Link spre comentariu
Vizitator Postat August 8, 2018 Partajează Postat August 8, 2018 Asta este unul dintre motivele pentru care eu am ales ca toate proiectele mele sa le fac singur, nimic comun. Eu centrez, eu dau cu capul, eu dau gol. Link spre comentariu
hpavictor Postat August 8, 2018 Autor Partajează Postat August 8, 2018 Perfect ! Ai băgat groaza în " concurență " , au ficatu' umflat de nervi . Link spre comentariu
validae Postat August 8, 2018 Partajează Postat August 8, 2018 (editat) Da, i-ați omorât cu modestia proverbială... Editat August 8, 2018 de validae Link spre comentariu
hpavictor Postat August 8, 2018 Autor Partajează Postat August 8, 2018 (editat) Între multe alte calități exceptionale pe care le posed , eu sunt și foarte modest . Sper că știți de glumă ! Editat August 8, 2018 de Victor Corectie Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum