Vizitator catalin iliescu Postat Martie 25, 2018 Partajează Postat Martie 25, 2018 (editat) Boxele le am de vreo 20 de ani,le-am dobandit cu mocheta pe ele de la vechiul proprietar,la una din ele este scrijelita mocheta de felina casei. Fetele de protectie au si ele pinza stricata insa am material ptr a le reconditiona cumparat de la AudioAlchemy plus cel fonoabsorbant. Difuzoarele sunt inlocuite cu unele noi deaoarece cele vechi le-am dat la inlocuit suspensiile ,insa nu.mi-a placut cum au fost facute. E greu sa mai gasesti adevarati meseriasi. Tweeterul este model MG ELECTRONICS-Super Bullet(MG BT2) il gasiti pe internet, 2-20khz,mediile GDM 16/80/1 iar wooferele GDN 30/80/2.Incintele sunt pe 8 ohmi. Difuzoarele nu le-am schimbat de capul meu ,am fost ajutat de cei de la AudioAlchemy cei care importa Tonsil. Difuzoarele au 4-5 ani de folosinta la volum mai mult decat decent,maxim 2-3 ore pe luna. Timpul deh.... Pretul este de 525 lei si ofer cumparatorului gratis o pereche de difuzoare fullrange Monacor ultima poza. Nu trimit provincie ,boxele sunt grele,nu am cum sa le impachetez. Pentru cine doreste doar difuzoarele Monacor pretul pt acestea este de 150 lei. Pt mai multe detalii dati.mi mesaj. Editat Martie 25, 2018 de catalin iliescu Link spre comentariu
Postări Recomandate