validae Postat Martie 25, 2018 Partajează Postat Martie 25, 2018 (editat) Exact asta îi recomandasem și eu, i-am indicat să caute informații și scheme simple pe acel site de electronică, fiindcă doar asamblând un amplificator din kit-uri gata cumpărate nu înveți mare lucru. Se găsesc prin anticariate dar și pe net vechile cărți cu montaje pentru amatori, de exemplu colecțiile lui G.D. Oprescu și Ilie Mihăescu.Dacă dorește, am o mulțime de cărți scanate, unele le-am descărcat chiar de pe forum....altele le am în original. Editat Martie 25, 2018 de validae Link spre comentariu
Kendryk Postat Martie 25, 2018 Autor Partajează Postat Martie 25, 2018 (editat) Orice m-ar face sa inteleg ce face sau cum lucreaza(functioneaza) x y este bine venit Editat Martie 25, 2018 de Kendryk Link spre comentariu
validae Postat Martie 25, 2018 Partajează Postat Martie 25, 2018 Pune o adresă de Mail și-ți trimit cărți de inițiere în electronică. Link spre comentariu
Kendryk Postat Martie 25, 2018 Autor Partajează Postat Martie 25, 2018 [email protected] Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Martie 25, 2018 Partajează Postat Martie 25, 2018 Poate te ajuta.http://peak.biosfarm.ro/~yo4tnv/doc/Tehnium/ 1 Link spre comentariu
cipri_mury Postat Martie 25, 2018 Partajează Postat Martie 25, 2018 http://electrokits.ro/ Link spre comentariu
Kendryk Postat Martie 25, 2018 Autor Partajează Postat Martie 25, 2018 Acum 21 ore, cipri_mury a spus: http://electrokits.ro/ e dragut dar fiind inca copil 16 ani nu imi pot permite chiar orce Link spre comentariu
validae Postat Martie 25, 2018 Partajează Postat Martie 25, 2018 Am trimis câteva cărți pe mail.Aș fi vrut să trimit Radioecepția A-Z, dar având circa 50 Mb nu se poate atașa, dar o atașez în Google Drive.. Link spre comentariu
cipri_mury Postat Martie 25, 2018 Partajează Postat Martie 25, 2018 (editat) Acum 16 minute, Kendryk a spus: e dragut dar fiind inca copil 16 ani nu imi pot permite chiar orce Eu ti-am atasat acel link in special pentru carti,reviste si cursuri.Trebuie doar sa-ti faci cont acolo si apoi poti sa descarci totul gratis. Bafta! Editat Martie 25, 2018 de cipri_mury Link spre comentariu
yo9hrb Postat Martie 25, 2018 Partajează Postat Martie 25, 2018 Nu stiu cum mai sunt acum manualele de fizica din liceu, dar pe vremea mea (adica anii '80), in manualul de fizica existau lectii despre tranzistor si trioda. Dupa aceste lectii trebuia sa poti calcula un amplificator. Cu asa ceva recomand sa incepi. Cu teoria aia simpla, ca sa-ti dai seama ce rol are fiecare componenta din montaj. Dupa care batranele carti de G.D. Oprescu sunt binevenite. Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Martie 25, 2018 Partajează Postat Martie 25, 2018 Pentru inceput incearca sa colectezi componente de pe tot felul de aparate iesite din uz,acum slava domnului ai la discretie tot ce vrei,numai dintrun monitor tv crt,cate poti scoate,eu pe vremea mea si nu numai eu daca faceam rost de un tranzistor de ceva putere mai maricica era lucru mare,acum sunt pe toate drumurile,numai buna vointa de a invata iti trebuie,restul merge ca pe banda. Link spre comentariu
Kendryk Postat Martie 25, 2018 Autor Partajează Postat Martie 25, 2018 Acum 21 ore, Giorgi tv a spus: Pentru inceput incearca sa colectezi componente de pe tot felul de aparate iesite din uz,acum slava domnului ai la discretie tot ce vrei,numai dintrun monitor tv crt,cate poti scoate,eu pe vremea mea si nu numai eu daca faceam rost de un tranzistor de ceva putere mai maricica era lucru mare,acum sunt pe toate drumurile,numai buna vointa de a invata iti trebuie,restul merge ca pe banda. Acu colectez de pe o placa de baza arsa/un incarcator si cred ca am un monitor care se aprinde 2-3 secunde se stinge si creca o sa il tin de piese Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Martie 25, 2018 Partajează Postat Martie 25, 2018 Daca sunt toate echipate cu componente(smd)adica cele foarte mici de , abia le vezi cu ochi,mare lucru nu ai ce recupera,mai ales de pe acea placa de baza(presupun ca este de pc),cauta monitoare crt,tv crt,de aici iti iei aproape tot ce-ti trebuie. Link spre comentariu
validae Postat Martie 25, 2018 Partajează Postat Martie 25, 2018 Caută pe la vreun centru REMAT aparatură electronică, ăia sunt interesați mai mult de piesele masive din cupru, fier și aluminiu, plăcile electronice le poți cumpăra foarte ieftin, cu condiția să le demontezi singur din aparatele casate. Link spre comentariu
Kendryk Postat Martie 25, 2018 Autor Partajează Postat Martie 25, 2018 Acum 21 ore, validae a spus: Caută pe la vreun centru REMAT aparatură electronică, ăia sunt interesați mai mult de piesele masive din cupru, fier și aluminiu, plăcile electronice le poți cumpăra foarte ieftin, cu condiția să le demontezi singur din aparatele casate. nu stiu daca am asa ceva prin oras am sa intreb Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum