Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cu alimetare sau fara?

Vizitator icra

Nu am primit erori cu progaramator pic:  

9 membri au votat

1. 1. Nu am primit erori cu progaramator pic:

• Cu alimentare externa!
      4
    • Fara alimentare externa!
      5

Postări Recomandate

Vizitator icra

Citesc si iar citesc, ca programatoarele pic (in special cele pe serial) fara alimentare externa dau eroarea 000h! (ceea ce am patit si eu). De aceea am creat acest pool.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Elef

2

• bogdan_

1

• Abram Burel

1

Top autori în acest subiect

E cam off-topic daca ne gandim la titlu, dar are legatura cu motivatia.Eu ma "joc" mai ales cu 12F629/675 si folosesc o varianta de Tait cu alimentare externa.Cateodata, imi trage o "eroare la 000", dupa care la "a doua trecere" se rezolva. Sa trag de aici concluzia ca se poate intampla ca primul cuvant sa nu se arda complet (de fapt asta imi indica la citirea dintre cele doua faze)? Si sa fie nevoie de inca o "incalzire" mica? :) Sau ca "Vpp inainte de Vdd" are timinigul cam la limita? Sau de fapt prima chestie determinata de a doua... Sau... Treaba asta se intampla cam la o programare din 20. Nu stiu daca are legatura cu bucata de PIC ca n-am facut statistici d-astea.

Link spre comentariu

adaptoarele din comert au doar RX-TX pe com deci jdm-ul nu functioneaza

unele au tot ce trebuie, in schimb au o intarziere foarte mare. eu am unu cu care dureaza vreo ora sa programez 2K de cod..(estimativ, ca n-am avut rabdare).FT-ul e cea mai buna solutie, desi pe jdm are si ala o intarziere(nu foarte mare).
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări