Vizitator Alexandru Boicu Postat Martie 24, 2018 Partajează Postat Martie 24, 2018 Salut, ma poate ajuta va rog cineva cu un update de soft dar si care sunt pasii care trebuie urmati pentru update la un TV Horizon 39HL752? Problema pe care o am este alinierea la stanga a subtitrarii pe un fond negru. Am citit pe alte forumuri ca s-ar rezolva cu un update de soft. Am fost pe www.vesteldriver.com si, desi am folosit google translate, nu am reusit sa inteleg nimic. Nu au nicio adresa de email pe site la care sa cer ajutor si nicio sectiune de contact Multumesc mult pentru ajutor . Link spre comentariu
Vizitator Alexandru Boicu Postat Martie 24, 2018 Partajează Postat Martie 24, 2018 am rezolvat. Multumesc mult. Confirm ca functioneraza si pe TV Horizon 39HL752 solutia de aici (http://www.ciprianpu...add_comment=155) Link spre comentariu
Vizitator Alexandru Boicu Postat Martie 25, 2018 Partajează Postat Martie 25, 2018 Vezi pe blogul lui Ciprian Pungila articolul numit "Horizon 32HL702, 32HL705 - Firmware Update". Funcționează și pentru 39HL752 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum