Vizitator cosmin_lcd Postat Martie 24, 2018 Partajează Postat Martie 24, 2018 Buna ziua, Detin un atelier de confectii metalice (strungarie , sudura, frezare, debitare plasma CNC ) in Bucuresti si sunt interesesat de executia unei masini de gaurit in coordonate CNC, pentru metale. Nu am un buget stabilit pentru executia acestui utilaj Nu am cunostinetele necesare pentru partea de programare, achizitie componente CNC etc. Sunte deschis la orice posibilitati... de la executia de la zero a utilajului sau modificarea unei freze vechi. Ma poate ajuta cineva in acest aspect? Va multumesc, Cosmin Lioveanu Link spre comentariu
Vizitator cosmin_lcd Postat Aprilie 5, 2018 Partajează Postat Aprilie 5, 2018 UP! Buna ziua, Ma poate ajuta cineva in cele descrise mai sus? O sugestie , reclamatie, ideee ... sau o firma cu care pot calabora in acest aspect. Multumesc, Cosmin Link spre comentariu
NICA Postat Aprilie 5, 2018 Partajează Postat Aprilie 5, 2018 Cauta-l pe Vasile,proprietarul acestui forum,el se ocupa cu d'astea. E marcat cu rosu,il gasesti imediat. Link spre comentariu
Vizitator cosmin_lcd Postat Aprilie 5, 2018 Partajează Postat Aprilie 5, 2018 Multumesc mult!..O sa ii trimit un e-mail...am vaut ca nu am dreptul sa dau mesaje private. Link spre comentariu
Vizitator cosmin_lcd Postat Aprilie 11, 2018 Partajează Postat Aprilie 11, 2018 (editat) Revin .... Nu am dreptul sa trimit PM. Proababil trebuie sa am ceva vechime pe forum. Nu mi se pare corect si nici cu am timp sa ma apuc sa scriu la fiecare topic doar pentru a face scoring Poate ma poate ajuta cineva cu un contact pentru Vasile sau poate primesc un raspuns direct - am trimis un mail [email protected] - dar nu am primit un raspuns. Multumesc, Cosmin - [email protected] Editat Aprilie 11, 2018 de cosmin_lcd Link spre comentariu
mars01 Postat Aprilie 11, 2018 Partajează Postat Aprilie 11, 2018 Salut, Banner-ul reclama de mai sus ii apartine. Firma HI-End este a lui. Adica: https://www.hi-end.ro/contactati-ne Link spre comentariu
Vizitator cosmin_lcd Postat Aprilie 12, 2018 Partajează Postat Aprilie 12, 2018 Corect... acum am vazut legatura de la contact Vasile - Tehnic/Service. Multumesc frumos. Link spre comentariu
Postări Recomandate