Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

masina de gaurit in coordonate

Vizitator cosmin_lcd

Postări Recomandate

Vizitator cosmin_lcd

Buna ziua, 

Detin un atelier de confectii metalice (strungarie , sudura, frezare, debitare plasma CNC ) in Bucuresti si sunt interesesat de executia unei masini de gaurit in coordonate CNC, pentru metale. Nu am un buget stabilit pentru executia acestui utilaj   Nu am cunostinetele necesare pentru partea de programare, achizitie componente CNC etc. Sunte deschis la orice posibilitati...  de la executia de la zero a utilajului sau modificarea unei freze vechi.  Ma poate ajuta cineva in acest aspect? 

Va multumesc, 

Cosmin Lioveanu

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• NICA

1

• mars01

1

Vizitator cosmin_lcd

UP!

Buna ziua, 

Ma poate ajuta cineva in cele descrise mai sus? O sugestie , reclamatie, ideee :) ...  sau  o firma cu care pot calabora in acest aspect. 

Multumesc, 

Cosmin

Link spre comentariu
Vizitator cosmin_lcd

Revin .... Nu am dreptul sa trimit PM. Proababil trebuie sa am ceva vechime pe forum. Nu mi se pare corect si nici cu am timp  sa ma apuc sa scriu la fiecare topic doar pentru a face scoring

Poate ma poate ajuta cineva cu un contact pentru Vasile sau poate primesc un raspuns direct -  am trimis un mail [email protected] - dar nu am primit un raspuns. 

Multumesc, 

Cosmin - [email protected]

Editat de cosmin_lcd
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări