Vizitator Dinu Alex Postat Martie 23, 2018 Partajează Postat Martie 23, 2018 Salutare la meseriasi.Am primit un daewoo pe care musai trebuie rezolvat ,o obligatie Proprietarul mi-a zis ca inainte sa crape imginea s-a strans pe H ,CAM CATE 5 CM DE FIECARE PARTE iar pe mijloc pe h o dunga mai luminoasa .A mai functionat asa vreo sapt. pina a crapat .Am gasit tz linii ,sirma .Banuiesc bobina deflexie .Am totusi nevoie de o schema ,nu mai repar de ceva ani si cu documentatia mai deloc .Multumesc. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Martie 23, 2018 Partajează Postat Martie 23, 2018 (editat) Ai aici schema astepti un pic si dai cilick pe GET MANUALhttps://elektrotanya.com/daewoo_chassis_cp330.pdf/download.html , verifica condul cuplaj cu deflexia pe H C411 trebuie verificat si schimbat condesatori din primar sursa si secundar sursa Editat Martie 23, 2018 de Harhas Florin Link spre comentariu
Vizitator Dinu Alex Postat Martie 23, 2018 Partajează Postat Martie 23, 2018 Multumesc . Link spre comentariu
Florinel TV Postat Martie 23, 2018 Partajează Postat Martie 23, 2018 Nu cred ca este bobina de deflexie defecta dar asta nui exclus sa fie si defecta Link spre comentariu
Vizitator Dinu Alex Postat Martie 23, 2018 Partajează Postat Martie 23, 2018 Multumesc .Maine ma apuc sa-l fac acum l-am desfacutsi la prima vedere am masurat tz linii ca intra sursa in protectie Link spre comentariu
dan cod Postat Martie 23, 2018 Partajează Postat Martie 23, 2018 (editat) E deflexia dusa.Sa schimbi și condiul din pin 4 traf linii. Editat Martie 24, 2018 de dan cod Link spre comentariu
ionel sm Postat Martie 24, 2018 Partajează Postat Martie 24, 2018 In general la aceste sasie se cam duc deflexiile.Daca te uiti la bobin a in partea care face contact cu tubul sigur gasesti spire scurtcircuitate.Preventiv trebuie verificati si schimbati conzii electrolitici dupa care o buna perioada nu vei mai avea probleme cu el. Link spre comentariu
Vizitator Dinu Alex Postat Martie 24, 2018 Partajează Postat Martie 24, 2018 La o verificare mai atenta am gasit trafo linii fisurat ,cred ca are spire in scurt. .cond booster l-AM SCHIMBAT PRIMUL Link spre comentariu
dan cod Postat Martie 24, 2018 Partajează Postat Martie 24, 2018 Cu traf de linii fisurat chiar să meargă câteva zile? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum