Vizitator rexthekingro Postat Martie 23, 2018 Partajează Postat Martie 23, 2018 Buna ziua, Nu stiu daca postarea mea se potriveste in categoria de Generalitati, insa nu am gasit o alta zona (am cautat dupa printare 3D). Ideea este ca pot oferi, pentru cei interesati, servicii de printare 3D. Am inceput sa ajut niste prieteni sa faca diverse proiecte si am constatat ca, desi le este foarte utila acum printarea, ezitasera sa caute sa realizeze ceea ce aveau nevoie prin printare 3D (din diverse motive) si cautau sa isi realizeze carcase si alte lucruri la ateliere diverse de prelucrari mecanice. Pe scurt, daca aveti nevoie de printare 3D (si eventual ajutor in proiectarea modelelor 3D, pe partea mecanica), ma puteti contacta. Am 2 tehnologii de printare 3D, cea foarte raspandita, FDM (mai ieftina, dar de calitate ceva mai slaba daca), precum si SLA (cea mai buna calitate disponibila pentru printarea 3D dintre tehnologiile existente). Materialele disponibile sunt cu proprietati foarte variate, inclusiv flexibile sau cu rezistenta foarte mare la temperatura. Detalii pot fi gasite si aici. Bafta! Link spre comentariu
NICA Postat Martie 24, 2018 Partajează Postat Martie 24, 2018 (editat) Pentru eventualii doritori firma va ofera serviciile in Bucuresti,str.Gutuilor,nr.14,cam.1. Editat Martie 24, 2018 de NICA Link spre comentariu
Vizitator rexthekingro Postat Martie 24, 2018 Partajează Postat Martie 24, 2018 1 minute ago, NICA said: In ce localitate ? În Bucuresti. Dar pot trimite oriunde in tara. Link spre comentariu
Postări Recomandate