Jhn Postat Martie 22, 2018 Partajează Postat Martie 22, 2018 Nu cred ca este, dar i-ti pot spune sigur maine cand ajung acasa.... Link spre comentariu
yonni Postat Martie 22, 2018 Autor Partajează Postat Martie 22, 2018 1 hour ago, Jhn said: Nu cred ca este, dar i-ti pot spune sigur maine cand ajung acasa.... ok ms mult Link spre comentariu
Jhn Postat Martie 23, 2018 Partajează Postat Martie 23, 2018 Acum 10 ore, yonni a spus: intrebare , intre rezistenta de 2.2ko si cea e 1 ko este punte ? Da , este Link spre comentariu
yonni Postat Martie 23, 2018 Autor Partajează Postat Martie 23, 2018 (editat) Va multumesc la toti pt ajutor . O ziii Faina va doresc. Editat Martie 23, 2018 de yonni Link spre comentariu
blacired Postat Martie 23, 2018 Partajează Postat Martie 23, 2018 Am masurat si eu pe placa de aici si am gasit punte intre ele. Link spre comentariu
yonni Postat Martie 23, 2018 Autor Partajează Postat Martie 23, 2018 o noua problema , dupa ce am refacut si schimbat piesele arse , masina pare ca nu face nimic. se aprinde un bec verde in momentul cand pun cablul in priza. pt 1 sec , dupacare se stinge, si se aude clickul la butoane cand apas pe ele dar in rest nimic. Tin sa precizez ca masina nu este la mine acasa . doar mi-a adus un prieten programatorul daca pot sa il ajut. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum