matzah Postat Iunie 25, 2018 Autor Partajează Postat Iunie 25, 2018 (editat) Flansa e singura de care dispuneam si se preta cat de cat, fie primita am pus-o acolo. Mai aveam una dar micuta, de la un traf de 10va, cu aia riscam la strangere sa zgarii sarmele si sa fac alte minuni. Traful albastru capsulat, are 2 infasurari din care dupa redresare si restul celora, scot 2x12v. Una din alimentari merge catre comanda (IR+TC-uri) si alimentarea unui dintre cele 2 relee (am ntc de strapat si in primar trafo si separat ntc inainte de puntea redresoare). Cealalta alimentare e un 12v flotanti, stabilizati de productie "lineara", necesari pentru ampuri (am 4 module clasa D ceva gen IRAUDAMP 7 - 9 si care mai sunt) . Sursa mai scoate alti +/- 12V stabilizati pentru alte acareturi (defazor pentru ampuri, protectii etc). E prima mea sursa in comutatie de orice fel facuta... din varii motive inca merge in ciuda alimentarii ei cu curent in mod repetat.. Momentan e incurajator.. In gol trage acum 13W, dupa rebobinat traf si ceva modificari la snubere/ rezistente sarcina secundar. La o ora de functionare la sarcina mica (20-30W) traful ajunge pe la 34-35 grade, restul sunt reci. Editat Iunie 25, 2018 de matzah Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum