Florinel TV Postat Martie 21, 2018 Partajează Postat Martie 21, 2018 Aha acum am vazut ca la un radio deci merge si unul de 800ma dupa cum am spus mai sus dar sa fie cu transformator ca cel in comutatie sar putea sa aibe bruieli mari fiind in comutatie Link spre comentariu
vikvn Postat Martie 21, 2018 Autor Partajează Postat Martie 21, 2018 la un aparat de radio ! da ,multumesc ,Florinee ce mai face pesa aia a mea ! Link spre comentariu
Florinel TV Postat Martie 21, 2018 Partajează Postat Martie 21, 2018 Acum 3 minute, vikvn a spus: la un aparat de radio ! da ,multumesc ,Florinee ce mai face pesa aia a mea ! Ce piesa? Link spre comentariu
vikvn Postat Martie 21, 2018 Autor Partajează Postat Martie 21, 2018 https://www.olx.ro/oferta/alimentatoare-incarcatoare-9v-modele-diverse-noi-minim-0-1a-ID1IvPJ.html am gasit la domnu ,are si de 9v 1 a si cu plus pe mijloc si fara mutatie cum m ati invatat voi tot din Iasi ca Florin ! Link spre comentariu
QQme Postat Martie 21, 2018 Partajează Postat Martie 21, 2018 Cautati unul de 9V stabilizat,altfel va avea vreo 12V in gol,risc, sau unul nestab. dar cu un comutator de tens.3,6,9,12V,,mergeti cu 6V. 1A Link spre comentariu
Marian Postat Martie 22, 2018 Partajează Postat Martie 22, 2018 11 hours ago, Harhas Florin said: Al doilea ala de 55lei merge 55 de lei un amarat de 9V/1A nici macar stabilizati ( ca pare cu traf )? Glumesti... 11 hours ago, Harhas Florin said: sa nu dai discoteca ca se va arde Nu se arde nimic, cat crezi ca poate sa consume un aparat de radio alimentat la 9V? Ca pana la urma majoritatea consumului se duce in amplificator, si nu cred ca e cazul sa calculez cat consuma un amplificator alimentat asimetric la 9V... Adica merge sigur ala de 800mA, singura observatie ar fi ca daca este unul in comutatie, ar putea "polua" banda de unde medii a aparatului ( depinde cat de bine e facut alimentatorul ). Link spre comentariu
vikvn Postat Martie 22, 2018 Autor Partajează Postat Martie 22, 2018 aparatul asta are oleaca de istorie aici pe elforum ,l am luat defect acum vreun an stiind acest lucru si am avut noroc de meserias aici pe forum care l a facut super ok mi a fost drag si am riscat cu el ,mi a dat omu si un adaptor ca cel care il primisem de la vanzator nu era compatibil intre timp cele doua fire s au dezizilat si s a ars adaptorul ,era unul de dc9v-500ma si intr adevar pus intr-o priza langa alte 3 electronice avea bruiatii ,nu se auzea bine ,cum scoteam celelalte 3 aparate se auzea de nota 10 multam frumos de sfaturi si chiar ma asteptam sa gasesc aici pe forum Link spre comentariu
vikvn Postat Martie 22, 2018 Autor Partajează Postat Martie 22, 2018 (editat) update am luat loco ,super-multumit ,cu transformator pe el ,dc9v-800ma in priza langa alte 3 aparate nu are pic de ,,vajaiala,,:) scuzati expresia ,nu mi s de meseria voastra oricum va multumesc pentru sfaturi Editat Martie 22, 2018 de vikvn Link spre comentariu
Postări Recomandate