Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

cumpar alimentator /adaptor DC9V 1000A

vikvn

Postări Recomandate

Aha acum am vazut ca la un radio deci merge si unul de 800ma dupa cum am spus mai sus dar sa fie cu transformator ca cel in comutatie sar putea sa aibe bruieli mari fiind in comutatie

Link spre comentariu
11 hours ago, Harhas Florin said:

Al doilea ala de 55lei merge 

55 de lei un amarat de 9V/1A nici macar stabilizati ( ca pare cu traf )? Glumesti...

11 hours ago, Harhas Florin said:

sa nu dai discoteca ca se va arde

Nu se arde nimic, cat crezi ca poate sa consume un aparat de radio alimentat la 9V? Ca pana la urma majoritatea consumului se duce in amplificator, si nu cred ca e cazul sa calculez cat consuma un amplificator alimentat asimetric la 9V... 

Adica merge sigur ala de 800mA, singura observatie ar fi ca daca este unul in comutatie, ar putea "polua" banda de unde medii a aparatului ( depinde cat de bine e facut alimentatorul ). 

Link spre comentariu

aparatul asta are oleaca de istorie aici pe elforum ,l am luat defect acum vreun an stiind acest lucru si am avut noroc de meserias aici pe forum care l a facut super ok 

mi a fost drag si am riscat cu el ,mi a dat omu si un adaptor ca cel care il primisem de la vanzator nu era compatibil 

intre timp cele doua fire s au dezizilat si s a ars adaptorul ,era unul de dc9v-500ma si intr adevar pus intr-o priza langa alte 3 electronice avea bruiatii ,nu se auzea bine ,cum scoteam celelalte 3 aparate se auzea de nota 10 

multam frumos de sfaturi si chiar ma asteptam sa gasesc aici pe forum 

Link spre comentariu

update 

am luat loco ,super-multumit ,cu transformator pe el ,dc9v-800ma 

in priza langa alte 3 aparate nu are pic de ,,vajaiala,,:) scuzati expresia ,nu mi s de meseria voastra 

oricum va multumesc pentru sfaturi 

rsz_20180322_095912.jpg

rsz_20180322_095922.jpg

rsz_20180322_100002.jpg

Editat de vikvn
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări