rinaldoparaipan Postat Martie 21, 2018 Partajează Postat Martie 21, 2018 Salut, As dori sa gasesc pe cineva din Bucuresti sau pe o raza de maxim 60 km care sa ma ajute sa mochetez 2 boxe cu dimensiunile aproximative 65 x 40 x 35 cm. Boxele sunt finisate, au un strat de vopsea dar pe ici-colo au ceva zgarieturi fine. Nu vreau sa le revopsesc, mochetarea se va face fara sa demontez difuzoarele, deci necesita ceva experienta. As dori si o recomandare de unde sa iau o mocheta de buna calitate, eventual sa o si vad inainte de a o achizitiona. Astept oferte pe PM. Multumesc. Link spre comentariu
rinaldoparaipan Postat Aprilie 1, 2018 Autor Partajează Postat Aprilie 1, 2018 Am rezolvat problema cu un tapiter din Moara Vlasiei. Mocheta am luat-o de la BB Rom.Boxele au iesit super, revin cu poze. Link spre comentariu
DENSUSAN Postat Aprilie 8, 2018 Partajează Postat Aprilie 8, 2018 Hai Dane cu pozele. Link spre comentariu
zarra68 Postat Decembrie 13, 2018 Partajează Postat Decembrie 13, 2018 Poze,poze,pozeeeee!Ca si eu vreau sa fac,la fel,aceasi lucrare. Link spre comentariu
Postări Recomandate