Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema parte amplificare

Andrei C. Dumitrescu

Postări Recomandate

Salut tuturor am un valcom v1022c, problema este relativ simpla dar nu am soluții, când îl dau aproape la maxim începe și distorsionează rău, încercat și pe difuzorul original și pe altele și în 4 ohmi și în 8 ohm, degeaba același lucru, condensatorii și celelalte componente par în regula adică nu sunt umflati înnegriti s.a. 

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Real Minitehnicus

1

• Andrei C. Dumitrescu

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Orice amplificator distorsioneaza atunci când sursa de semnal are nivel mult mai mare decât acceptă amplificatorul la intrare și cam asta se întâmplă tot timpul când, așa cum e și cazul de față, respectivul amplificator nu e decât o jucărioara care scoate 1W , (că e un fel de difuzor de radioficare - chiar denumirea lui este "difuzor de perete") iar posesorul vrea să scoale vecinii cu manelele pe care le ascultă el, adică ar trebui să scoată jucărioara aia vreo 50W pe puțin.

Editat de Real Minitehnicus
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări