Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Laboratorul electronistului

schnapy

Postări Recomandate

• Răspunsuri 28
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dan cod

7

• caris

7

• schnapy

2

• ROBEERT

2

Top autori în acest subiect

letcon,aparate de masura,cateva piese(tranzistori,rezistente etc-e bun si un magazin de electronice in apropiere),cateva scule(penseta,cutter etc),o masa bine iluminata...depinde de ce vrei sa faci,zpune cat mai exact

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator bitx

Pai depinde ce vrei sa faci....daca poti fa-ti rost de un multimetru bun , osciloscop,generator de functii, diferite scule gen surubelnita, ... si multa munca teoretica.

Link spre comentariu
  • 4 ani mai târziu...

PUNE O FOTOGRAFIE CU ATELIERUL TAU SI VEI VEDEA CA O SA APARA SI ALTELE AR FI FAIN SA FACEM CITE O POZA FIECARE LA ATELIERUL SAU SI ATUNCI VEZI CARE ARE SCULE SI CARE NU ARE :freaza: :da

Link spre comentariu

Daca ai scule superultramegagiga specializate, nu inseamna neaparat ca stii sa le si folosesti!

Postari pe aceasta tema s-au facut in aceasta sectiune viewforum.php?f=197. Cine e curios sau vrea sa-si etaleze aparatura, poate sa arunce o privire pe acolo.

@raileanu florin - NU mai scrie cu caps lock !

Link spre comentariu

Si eu vreau sa vad poze de la altii,eu am pus candva ceva poze dar sigur au disparut odata cu ,,tunsul,, forumului(daca trebuie voi pune si eu dar nu vreau sa fiu primul).Asa ca cine sare primul ?cu pozele?

Link spre comentariu

Se pare ca nu sparge nimeni gheata .Incerc eu.

Ala nu e atelier, aia e expozitie.Daca un incepator intalege ca trebuie sa aiba toate acele aparate, se arunca de la etaj.Sa speram ca nu sta decat la maxim etajul 1. :ras:
Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări