schnapy Postat Iunie 24, 2007 Partajează Postat Iunie 24, 2007 Care ar fi dotarile, pe care ar trebui sa le aiba un electronist ? Link spre comentariu
yo9hrb Postat Iunie 24, 2007 Partajează Postat Iunie 24, 2007 Depinde ce lucreaza. Link spre comentariu
schnapy Postat Iunie 25, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 25, 2007 Ma refer la dotarile minime pe care trebuie sa le aiba un electronist indiferent de domeniu. Link spre comentariu
Dr.L Postat Iunie 25, 2007 Partajează Postat Iunie 25, 2007 letcon,aparate de masura,cateva piese(tranzistori,rezistente etc-e bun si un magazin de electronice in apropiere),cateva scule(penseta,cutter etc),o masa bine iluminata...depinde de ce vrei sa faci,zpune cat mai exact Link spre comentariu
mircea888 Postat Iunie 25, 2007 Partajează Postat Iunie 25, 2007 s-a mai discutat chestia asta, uite aici http://www.elforum.info/viewtopic.php?t=19136 ar trebui sa gasesti raspunsul la intrebarea ta n acel topic :smt003 Link spre comentariu
Vizitator bitx Postat Iulie 6, 2007 Partajează Postat Iulie 6, 2007 Pai depinde ce vrei sa faci....daca poti fa-ti rost de un multimetru bun , osciloscop,generator de functii, diferite scule gen surubelnita, ... si multa munca teoretica. Link spre comentariu
raileanu florin Postat Iulie 15, 2011 Partajează Postat Iulie 15, 2011 PUNE O FOTOGRAFIE CU ATELIERUL TAU SI VEI VEDEA CA O SA APARA SI ALTELE AR FI FAIN SA FACEM CITE O POZA FIECARE LA ATELIERUL SAU SI ATUNCI VEZI CARE ARE SCULE SI CARE NU ARE Link spre comentariu
remus68 Postat Iulie 15, 2011 Partajează Postat Iulie 15, 2011 Daca ai scule superultramegagiga specializate, nu inseamna neaparat ca stii sa le si folosesti! Postari pe aceasta tema s-au facut in aceasta sectiune viewforum.php?f=197. Cine e curios sau vrea sa-si etaleze aparatura, poate sa arunce o privire pe acolo. @raileanu florin - NU mai scrie cu caps lock ! Link spre comentariu
dan cod Postat Iulie 15, 2011 Partajează Postat Iulie 15, 2011 Si eu vreau sa vad poze de la altii,eu am pus candva ceva poze dar sigur au disparut odata cu ,,tunsul,, forumului(daca trebuie voi pune si eu dar nu vreau sa fiu primul).Asa ca cine sare primul ?cu pozele? Link spre comentariu
dan cod Postat Iulie 16, 2011 Partajează Postat Iulie 16, 2011 Se pare ca nu sparge nimeni gheata .Incerc eu. Link spre comentariu
radusa Postat Iulie 17, 2011 Partajează Postat Iulie 17, 2011 Se pare ca nu sparge nimeni gheata .Incerc eu.Ala nu e atelier, aia e expozitie.Daca un incepator intalege ca trebuie sa aiba toate acele aparate, se arunca de la etaj.Sa speram ca nu sta decat la maxim etajul 1. Link spre comentariu
cioarga Postat Iulie 17, 2011 Partajează Postat Iulie 17, 2011 Se pare ca nu sparge nimeni gheata .Incerc eu.dan, ce ai tu acolo e "farmacie"la mine e dezastru, abia acum i mi dau seama ce dezastru e.... Link spre comentariu
Valy86_86 Postat August 13, 2011 Partajează Postat August 13, 2011 http://electronistamator.wordpress.com/2011/08/09/ce-iti-trebuie-in-atelierul-de-electronica/ Link spre comentariu
zal Postat August 13, 2011 Partajează Postat August 13, 2011 Sursă nu folosesc, deci nu am, mă bazez pe cele din sculele pe care le meşteresc/repar... Link spre comentariu
ROBEERT Postat Septembrie 26, 2011 Partajează Postat Septembrie 26, 2011 Pana sa intru in concediu am transformat atelierul in " farmacie " ca pana atunci, daca aruncai o menghina la intamplare ( nu un ac ), n-o mai gaseai usor. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum