Vizitator redweed Postat Ianuarie 5, 2005 Partajează Postat Ianuarie 5, 2005 Am un receiver Kenwood cu intrari digitale si una optica dar fara <6 ch input> pt ca m-am gandit ca nu trebe cand l-am luat ca vede toate 6 canalele pe intrarile digitale. Am o placa de sunet Audigy care merge legata digital de amplificator doar ca daca reglez balansu din mixer se aude numai boxele . Bineintzeles ca am setat corect placa pt surround. Partea proasta e ca am descoperit ceva care m-a dezgustat zilele trecute. In mufa de digital-out am bagat un cablu jack stereo cu 2 mufe RCA la celalalt capat. Daca bag mufa stanga(alba) RCA in intrarea digitala din amplif se aud , daca o bag pe aia rosie (dreapta) se aude . Sa foloseasca audigy pe digital out o codare digitala stereo, separat pt front si rear? Pentru ca daca leg un DVD de camera la amplificator il vede perfect, vede si DTS si codare Dolby Digital/Dolby Surround. Placa de sunet are si ea codare DD dar amplificatoru nu o recunoaste decat digital stereo. Partea buna e ca pot pune sa se auda toate boxele pt ca are amplifu decodor 5,1. Ce e de facut? Schimb amplifu sau placa de sunet? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum