florinmar Postat Martie 20, 2018 Partajează Postat Martie 20, 2018 (editat) Buna ziua am uitat codul de deblocare al ecranului și nu pot să îl resetez am incercat in programele dela Sony și.nu vrea zice că e blocat în modul.bios pentru a resetare nu intra ce să-i fac? Editat Martie 20, 2018 de florinmar Link spre comentariu
AdR!@N Postat Martie 20, 2018 Partajează Postat Martie 20, 2018 Salut, ai incercat cu hard reset? Telefonul oprit, tii apasat butonul "Volum-" + buton "Power" pana vibreaza de cateva ori. Partea nasoala este ca pierzi cam tot ce este in memoria telefonului. Uite un tutorial pentru xperia: Link spre comentariu
florinmar Postat Martie 20, 2018 Autor Partajează Postat Martie 20, 2018 da si nu vrea nici cum Link spre comentariu
AdR!@N Postat Martie 21, 2018 Partajează Postat Martie 21, 2018 In cazul asta nu cred ca ai altceva de facut decat reinstalarea flash-ului, nu este tocmai usor, dar gasesti programe utilitare si tutoriale pe net. Daca nu vrei sa te complici, mergi la un atelier de reparat telefoane si te rezolva ei. Link spre comentariu
florinmar Postat Martie 21, 2018 Autor Partajează Postat Martie 21, 2018 am incercat cu programele dela sony si nu vrea nici cum se pare ca imi trebuie box si nu am asta e il duc la service multumesc se poate inchide topicul Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum