Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Nu pot instala PonyProg in win.7

Radiotelegrafist

Postări Recomandate

Va salut colegi actualmente de pe pc-ul de pe care activez on-line are instalat win7-64bit,am incercat de cateva ori si nu reusesc sa instalez acest program de rescrierea memorilor tv,deaceea sunt obligat sa folosesc alt pc care are win xp sp3 in care pot instala orice program doresc,care sa fie problema?progranul il iau de aici:http://www.lancos.com/ppwin95.html poate imi puteti recomanda dstra o alta versiune pentru win7,va multumesc anticipat si sa avem o zi buna.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Radiotelegrafist

8

• Florinel TV

2

• dan-a2

1

• modoran

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Nu functioneaza pe sisteme de 64 biti. Se instaleaza de instalat, dar nu merge comunicarea pe portul serial, nu exista solutie.

Un CH341A costa 30 de lei si merge inclusiv pe windows 10 ( 32 sau 64 bit ) , de ce nu folosesti din asta ?  Daca vrei musai PonyProg instalezi windows 7 ( sau 8 sau 10 ) pe 32 de biti, nu pe 64.

Link spre comentariu

Fiti mai explicit va rog,despre ce este vorba de costa 30lei?daca nu se poate aici ca poate se considera reclama,dati-mi va rog un raspuns pe pm,va multumesc anticipat.

Link spre comentariu

Pai am o problema,trebuie sa invat sa programez cu el,si in cazul acesta imi trebuie un tutorial de pe youtube sa vad cum se programeaza cu el,ca nici cei de la adelaida de unde am cumparat programatorul acum cativa ani nu ma invatat nimic,deci?

Link spre comentariu

CH341A  cauti pe google si selectezi videoclipuri.

Sunt destule pe youtube,insa posibil sa nu fie si in romana.

Editat de gabiz_ro
Link spre comentariu

Nici o problema cu engleza,ma descurc,important sunt pasi care trebuiesc urmati pentru a putea scrie/rescrie o memorie,adica sa vad unde trebuie sa dau click si cand,eu preferam in romana,dar nici pentru ponyprog nu am gasit tutoriale in romana,oricum va multumesc si o zi frumoasa tuturor.

Link spre comentariu

Dati-mi si mie un linck catre un magazin bun de unde sa-l pot cumpara domn Harhas Florin,ca nu pot sa iau asa la plesneala si pe urma sa ma trezesc ca am cumparat nu stiu ce porcarie,va multumesc.daca nu se poate aici atunci pe PM.

Link spre comentariu

Daca ai rabdare pe ebay este 2,5$

Programatorul este foarte bun cu softul 1.29, se gaseste pe internet free, versiunea 1.30 imi genereaza eroare, atentie insa ca implicit are semnal (alimentarea) pe 5v, pentru 3.3v este nevoie de o modificare: contactul 28 al procesorului se ridica de pe placa, se uneste cu contactul 9 si cu contactul din mijloc al stabilizatorului de tensiune, mijlocul are 3.3v. Verifivati tabelul din specificatiile procesorului, la pagina 3 si 7.Se unesc VCC cu V3 si 3.3v
Se recomanda adaugarea unui condensator doar la 5v.

o observatie a unui utilizator

Link spre comentariu

Merge perfect si pe Win7/64, download-ati versiunea PonyProg v2.05 beta, dati click dreapta pe setup.exe dupa dezarhivare din arhiva.zip, apoi  Properties-Compatibility- bifati Run this program in compatibility mode si alegeti Windows XP SP3.

http://www.lancos.com/ppwin95.html

Editat de Spitfire
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări