neagu Postat Martie 19, 2018 Partajează Postat Martie 19, 2018 O seara minunata la toti, am acest radio cumparat din talcuioc si vreau sa-l pun la treaba, este defect in difuzor ni da nimic nici pe casca . ma poate ajuta cineva cu schema lui? Multumesc Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 19, 2018 Partajează Postat Martie 19, 2018 https://elektrotanya.com/aiwa_ar_666.djvu/download.html Link spre comentariu
Real Minitehnicus Postat Martie 19, 2018 Partajează Postat Martie 19, 2018 1 hour ago, neagu said: vreau sa-l pun la treaba, este defect in difuzor ni da nimic nici pe casca . Am niște mari rezerve în privința faptului că cineva care folosește expresia "e defect în difuzor" ar avea ce face cu o schemă 1 Link spre comentariu
neagu Postat Martie 20, 2018 Autor Partajează Postat Martie 20, 2018 (editat) E uite ca acum de la electronica trecem la gramatica am omis sa pun cateva virgule. 22 hours ago, neagu said: O seara minunata la toti, am acest radio cumparat din talcioc si vreau sa-l pun la treaba, este defect, in difuzor nu se aude nimic, nici pe casca . ma poate ajuta cineva cu schema lui? Multumesc Cred ca acum se intelege ce am vrut sa spun.Multumesc. Editat Martie 20, 2018 de neagu Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 20, 2018 Partajează Postat Martie 20, 2018 Acum 23 minute, neagu a spus: Cred ca acum se intelege ce am vrut sa spun. Multumesc? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum