Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Dump philips 32pfl3008h/12

K1nderu

Postări Recomandate

Va salut! Am tot cautat pe net, dar n-au mai functionat link urile de download. Rog pe cineva care are dump spi pentru 25L1606E si firmware pentru usb. sasiu mb95, multumesc! 

Link spre comentariu

Ok, am programat memoria spi, aparuse philips dar fara backlight si era blocat. Am incercat rescriere de firmware de pe site si nu mai vrea, clipeste de 2 ori ledul si intra in stby.

Nu am putut sa descarc nimic din primul link, multumesc mult! 

Link spre comentariu
4 hours ago, DragosMarian said:

Am incercat rescriere de firmware de pe site si nu mai vrea, clipeste de 2 ori ledul si intra in stby.

Daca nu mai vrea, ce mai faci cu firmware?, de ce nu incerci sa explici mai bine ce ai facut si cum ai facut, ca sa te poata ajuta cineva, nu mai zic ca nu ai postat nici tipul de display, care e foarte important de stiut, de ce crezi ca ai imagine intoarsa.........

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Tv ul a venit cu led ul clipind si atat, nu facea nimic, era mort.Am incercat cu soft pe stick si nu s-a mai aprins ledul deloc. Dupa i-am rescris 25L1606E pe programator, apoi am bagat firmware ul pe stick si face asa. Am vazut ca se aprinde dar fara backlight si volumul este in partea de sus(am dedus ca imaginea e intoarsa) Maine o sa postez si modelul de display, multumesc!  

Link spre comentariu

Nu cred ca face nimic cu dump pentru 25L1606E, este bun doar cand tv-ul nu mai buteaza si ledul de st-by nu se mai aprinde deloc......

Soft pentru stick usb exact pentru acest model  de Philips, probeaza si sa ne spui daca a mers.... https://files.fm/u/prwyqb3u#_

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Astazi am ajuns sa-l testez, va multumesc pentru raspunsuri! Imaginea este tot inversata cu softul usb de mai sus. O sa dau toate detaliile despre el.

Model TV: Philips 32PFL3008H/12

Mainboard: 17MB95S-1 

Sursa:17IPS19-5P

Panel: VES315WNDS-01

Link spre comentariu
4 hours ago, DragosMarian said:

Astazi am ajuns sa-l testez, va multumesc pentru raspunsuri! Imaginea este tot inversata cu softul usb de mai sus. O sa dau toate detaliile despre el.

Model TV: Philips 32PFL3008H/12

Mainboard: 17MB95S-1 

Sursa:17IPS19-5P

Panel: VES315WNDS-01

Esti sigur ca se face update de pe stick, adica ledul de la stick si tv clipeste pe tot parcursul update-ului?, se rezolva tot cu soft pentru stick, nu intodeauna softul de pe site-ul oficial Philips e ok, ma refer la softul pe care l-am postat eu mai sus......daca ai urmat corect procedura de resoftare si tv-ul face si finalizeaza update de pe stick, atunci iti dau eu pe MP un alt soft pentru stick usb......

Link spre comentariu

Cu stick ul bagat, tin apasata tasta ok si bag tv ul in priza, incepe sa licare repede ledul dupa care eliberez tasta ok si isi face update. Nu am programator pentru nand, am doar un amarat de ch341. Astazi nu ajung sa l testez din cauza drumului, va multumesc! 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări