Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce parere aveti despre sursa mea reglabila?

Vizitator demeter

Postări Recomandate

Vizitator lostris234

Ai modificat cablajul?

Da. Eu nu folosesc metoda prin corodare, sau altele si a trebuit sa proiectez placa. Cand am ajuns la routarare, nu m-a mai interesat prea tare schema data pe forum. Nu am facut insa modifiacari decat la capsulele componentelor si la dimensiunea placii.Am proiectat placa inainte sa iau componentele si am alocat niste capsule fictive, (mai mari) si spatiile intre piese la fel. Cand mi le-am luat nu am mai modificat prea mult spatierile pe mtiv ca nu ma deranjaza sa fie putin mai "aerisita" placa.
Link spre comentariu
Vizitator lostris234

chiar pare ca e frezata placuta ! :smt005 lostris234 daca asa ai realizat cablajul respect din partea mea ! :prayer:

da prin frezare. a durat aproximativ 1ora frezarea efectiva
Link spre comentariu

Am reusit sa fac si eu cablajele la sursa aceasta si la statia de lipit de mai sus, dar nu am cu ce le gaurii , iar asta ma tine pe loc, restul componentelor le am inclusiv traful . Asta este . pana la urma imi fac eu si o bormasina pentru cablaje.Cablajele sunt facute prin metoda veche de cand lumea numai ca in loc de carioca am folosit vopsea pe care am dat-o foarte usor jos de pe placa dupa corodare .Eu zic ca arata bine pentru primele cablaje facute de mine

Link spre comentariu
Vizitator lostris234

Am reusit sa fac si eu cablajele la sursa aceasta si la statia de lipit de mai sus, dar nu am cu ce le gaurii , iar asta ma tine pe loc, restul componentelor le am inclusiv traful . Asta este . pana la urma imi fac eu si o bormasina pentru cablaje.Cablajele sunt facute prin metoda veche de cand lumea numai ca in loc de carioca am folosit vopsea pe care am dat-o foarte usor jos de pe placa dupa corodare .Eu zic ca arata bine pentru primele cablaje facute de mine

Daca o pui intr-o carcasa misto, frumos finisata si cu un afisaj calumea e super!Eu am testat-o pe a mea, insa am o problema; se incinge destul de tare spun eu R1 si nu imi scoate nimic la iesire... :( O sa iau sa verific schema sa vad ce am gresit.Asa arata sursa mea (care nu merge inca)
Link spre comentariu

Daca o pui intr-o carcasa misto, frumos finisata si cu un afisaj calumea e super!Eu am testat-o pe a mea, insa am o problema; se incinge destul de tare spun eu R1 si nu imi scoate nimic la iesire... :( O sa iau sa verific schema sa vad ce am gresit.O sa revin cu poze...
Intaii sa o pun in functiune in aer si dupa aia vad eu cum si ce carcasa ii fac.Am un traf de vreo 21 de V destul de mare, si cred ca ar trebuii sa mearga si cu 21 de v doar ca o sa am o tensiune maxima mai mica decat 30 de v Daca merge ma gandesc sa fac o carcasa misto si sa pun un voltmetru impreuna cu un ampermetru.Pacat ca nu am avut unde sa gauresc cablajele .
Link spre comentariu
Vizitator lostris234
Am reusit sa fac si eu cablajele la sursa aceasta si la statia de lipit de mai sus, dar nu am cu ce le gaurii , iar asta ma tine pe loc, restul componentelor le am inclusiv traful .

Asta este . pana la urma imi fac eu si o bormasina pentru cablaje.

Cablajele sunt facute prin metoda veche de cand lumea numai ca in loc de carioca am folosit vopsea pe care am dat-o foarte usor jos de pe placa dupa corodare .

Eu zic ca arata bine pentru primele cablaje facute de mine

Daca o pui intr-o carcasa misto, frumos finisata si cu un afisaj calumea e super!

Eu am testat-o pe a mea, insa am o problema; se incinge destul de tare spun eu R1 si nu imi scoate nimic la iesire... :(

O sa iau sa verific schema sa vad ce am gresit.

O sa revin cu poze...

Intaii sa o pun in functiune in aer si dupa aia vad eu cum si ce carcasa ii fac.

Am un traf de vreo 21 de V destul de mare, si cred ca ar trebuii sa mearga si cu 21 de v doar ca o sa am o tensiune maxima mai mica decat 30 de v

Daca merge ma gandesc sa fac o carcasa misto si sa pun un voltmetru impreuna cu un ampermetru.

Pacat ca nu am avut unde sa gauresc cablajele .

ia o bormasina obijnuita si un spiral cat mai mic cu putinta.

Marcheaza gaurile: punctezi pe mijlocul padurilor cu un ac(ceva ascutit si tare) si nu ai cum sa gresesti... dar eu stiam ca gaurirea se face inainte de toate...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări