Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce parere aveti despre sursa mea reglabila?

Vizitator demeter

Postări Recomandate

-1,5 v ...

Ati verificat daca nu este intrerupta sau are lipitura rece la capatul spre potentiometru?Daca aveti tensiune negativa pe pinul 3 al U1, montajul fiind comparator, va fi permanet in conditia de limitare curent.P.S.Daca dezlipiti firul care leaga rezistenta R18 de potentiometru, ce tensiuni aveti pe ea?
Link spre comentariu
Vizitator mariusvdm

multumesc pentru rabdare. ramane sa le iau pe toate iar la rand si poate intre timp apare cineva cu o solutie daca eu nu reusesc.speram sa mai fi intalnit cineva aceeasi problema dar se pare ca a mea e unicat.

Link spre comentariu
Vizitator mariusvdm

Masuratorile efectuate de Dvs. le-ati facut fata de acest punct de referinta?[attachment=0]untitled.JPG[/attachment]

cred ca da, am masurat pe toate partile. e vreo problema acolo?
Link spre comentariu
Vizitator ener

Gata,i-am dat de capat,functioneaza in sfarsit.Eram niste trasee intrerupte minuscule pe cablaj care nu dadeau la masa.In loc de 2N2219 am pus 2N2222,sper sa mearga si asa.

Aici este un modul,urmeaza sa mai fac inca unul+2 voltmetre cu ICL7107(sper sa imi reuseasca :nas: ):

Posted Image

Posted Image

Scuze pentru dublul post.

Link spre comentariu

salut ener! vreau sa iti zic doua chestii: 1. vezi ca 2n2222 chiar si altceva se incalzeste "cu draci " la tensiuni mici si amperi mai multisori (cind ai sursa cuplata si in functiune) si te sfatui sa il schimbi cu altceva un bd sau ceva mai nervos si daca ai posibilitate (acel ceva il pui direct pe radiatorul tranzistorului de putere). 2. schimba petarda aia de punte daca vrei sa nu iti miroase"frumos"in casa. posibil la consum mai mare sa cedeze"psihic". bafta. :da

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări