Vizitator tyc Postat Decembrie 5, 2010 Partajează Postat Decembrie 5, 2010 ...am intalnit si eu piese rebutate,mai ales de la tem. Link spre comentariu
miron1947 Postat Decembrie 5, 2010 Partajează Postat Decembrie 5, 2010 -1,5 v ...Ati verificat daca nu este intrerupta sau are lipitura rece la capatul spre potentiometru?Daca aveti tensiune negativa pe pinul 3 al U1, montajul fiind comparator, va fi permanet in conditia de limitare curent.P.S.Daca dezlipiti firul care leaga rezistenta R18 de potentiometru, ce tensiuni aveti pe ea? Link spre comentariu
Vizitator mariusvdm Postat Decembrie 5, 2010 Partajează Postat Decembrie 5, 2010 10,96 si 10,34 la capatul dinspre potentiometru Link spre comentariu
miron1947 Postat Decembrie 5, 2010 Partajează Postat Decembrie 5, 2010 Atunci probabil oscileaza U1, schimbati C8 si daca tot asa se comporta incercati cu o capacitate de valoare mai mare. Link spre comentariu
Vizitator mariusvdm Postat Decembrie 5, 2010 Partajează Postat Decembrie 5, 2010 am schimbat c4, c5, c8 cu condensatori de capacitati mai mari. nu s-a schimbat nimic Link spre comentariu
miron1947 Postat Decembrie 5, 2010 Partajează Postat Decembrie 5, 2010 Dar fara Q1 in montaj? Link spre comentariu
Vizitator mariusvdm Postat Decembrie 5, 2010 Partajează Postat Decembrie 5, 2010 si fara q1 in montaj, chiar si fara u3 care din cate am inteles se ocupa exclusiv de limitare.fara u3 ledul nu se mai aprinde dar tensiunile sunt aceleasi Link spre comentariu
miron1947 Postat Decembrie 5, 2010 Partajează Postat Decembrie 5, 2010 Nu stiu ce sa va mai spun, mai verificati piese, trasee. Link spre comentariu
Vizitator mariusvdm Postat Decembrie 5, 2010 Partajează Postat Decembrie 5, 2010 multumesc pentru rabdare. ramane sa le iau pe toate iar la rand si poate intre timp apare cineva cu o solutie daca eu nu reusesc.speram sa mai fi intalnit cineva aceeasi problema dar se pare ca a mea e unicat. Link spre comentariu
miron1947 Postat Decembrie 6, 2010 Partajează Postat Decembrie 6, 2010 Masuratorile efectuate de Dvs. le-ati facut fata de acest punct de referinta?[attachment=0]untitled.JPG[/attachment] Link spre comentariu
Vizitator mariusvdm Postat Decembrie 6, 2010 Partajează Postat Decembrie 6, 2010 Masuratorile efectuate de Dvs. le-ati facut fata de acest punct de referinta?[attachment=0]untitled.JPG[/attachment]cred ca da, am masurat pe toate partile. e vreo problema acolo? Link spre comentariu
miron1947 Postat Decembrie 6, 2010 Partajează Postat Decembrie 6, 2010 e vreo problema acolo?Nu, dar eu fata de acel punct am interpretat masuratorile Dvs. si doream sa fiu sigur ca am interpretat corect. Link spre comentariu
Vizitator ener Postat Decembrie 7, 2010 Partajează Postat Decembrie 7, 2010 Merge in loc de 2n2219 sa pun 2n2222? Am realizat si eu montajul de mai sus si deocamdata nu functioneaza. Link spre comentariu
Vizitator ener Postat Decembrie 8, 2010 Partajează Postat Decembrie 8, 2010 Gata,i-am dat de capat,functioneaza in sfarsit.Eram niste trasee intrerupte minuscule pe cablaj care nu dadeau la masa.In loc de 2N2219 am pus 2N2222,sper sa mearga si asa. Aici este un modul,urmeaza sa mai fac inca unul+2 voltmetre cu ICL7107(sper sa imi reuseasca ): Scuze pentru dublul post. Link spre comentariu
mihai1979 Postat Decembrie 9, 2010 Partajează Postat Decembrie 9, 2010 salut ener! vreau sa iti zic doua chestii: 1. vezi ca 2n2222 chiar si altceva se incalzeste "cu draci " la tensiuni mici si amperi mai multisori (cind ai sursa cuplata si in functiune) si te sfatui sa il schimbi cu altceva un bd sau ceva mai nervos si daca ai posibilitate (acel ceva il pui direct pe radiatorul tranzistorului de putere). 2. schimba petarda aia de punte daca vrei sa nu iti miroase"frumos"in casa. posibil la consum mai mare sa cedeze"psihic". bafta. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum