Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce parere aveti despre sursa mea reglabila?

Vizitator demeter

Postări Recomandate

Posted Image

Ajutati-ma si pe mine: Am terminat de jumatate de an sursa din imagine si inca nu am reusit sa-i inscriptionez panoul frotal. Am scanat vechile etichete si am mazgalit cam ce as vrea sa fac:

Posted Image

Pe eticheta ingusta as vrea sa scrie Battery Charger.

tipareste-le pe fundal negru si cu scrisul alb, si pune plexic peste(sau lamineaza foaia), o sa iasa foarte misto, era pe forum tot la o sursa reglabila facut asa
Link spre comentariu

am folosit o cutie de sursa PC am masurat si temperatura emanata de tr.2N3055 in timp ce era probata cu un consumator(bec auto de 21w /12v ) de asta in poza se vede aprins ledul ca am facut proba cu un curent mai mic la iesire si comparatorul o citea ca pe un scurt. multumesc user pentru atasamentele cu cablaj si schema

Link spre comentariu
Vizitator albut

vreau sa fac o sursa de incarcare acumulatori pb acid de amperaj mic 7Ah, cu lm350 dupa schema din datasheet pag 9, la pin 4 si 7 esta alimentarea ic . Intrebarea este aceasta alimentare trebuie separata galvanic sau doar alimentat printr-un 78xx si un condensator multumesc

Link spre comentariu

vreau sa fac o sursa de incarcare acumulatori pb acid de amperaj mic 7Ah, cu lm350 dupa schema din datasheet pag 9, la pin 4 si 7 esta alimentarea ic . Intrebarea este aceasta alimentare trebuie separata galvanic sau doar alimentat printr-un 78xx si un condensator multumesc

Off topicDaca accu e inchis(tip SLA) ai nevoie de un incarcator special pt a nu strica accu...unul cu UC3906,cauta ca am publicat sch.Sau fa-l pe asta:Rx=49k.[attachment=0]motlader.gif[/attachment]
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări