lorik199 Postat Octombrie 7, 2010 Partajează Postat Octombrie 7, 2010 Ajutati-ma si pe mine: Am terminat de jumatate de an sursa din imagine si inca nu am reusit sa-i inscriptionez panoul frotal. Am scanat vechile etichete si am mazgalit cam ce as vrea sa fac: Pe eticheta ingusta as vrea sa scrie Battery Charger. tipareste-le pe fundal negru si cu scrisul alb, si pune plexic peste(sau lamineaza foaia), o sa iasa foarte misto, era pe forum tot la o sursa reglabila facut asa Link spre comentariu
radusa Postat Octombrie 9, 2010 Partajează Postat Octombrie 9, 2010 Un link catre un producator de masti frontale, care dau si un program "free" de design. L-am folosit si mi se pare f bun. http://www.schaeffer-ag.de/en/front-pan ... igner.html Link spre comentariu
ZAMFIR RAZVAN Postat Octombrie 9, 2010 Partajează Postat Octombrie 9, 2010 AM TERMINAT SURSA Link spre comentariu
ZAMFIR RAZVAN Postat Octombrie 9, 2010 Partajează Postat Octombrie 9, 2010 am folosit o cutie de sursa PC am masurat si temperatura emanata de tr.2N3055 in timp ce era probata cu un consumator(bec auto de 21w /12v ) de asta in poza se vede aprins ledul ca am facut proba cu un curent mai mic la iesire si comparatorul o citea ca pe un scurt. multumesc user pentru atasamentele cu cablaj si schema Link spre comentariu
lorik199 Postat Octombrie 9, 2010 Partajează Postat Octombrie 9, 2010 pune un radiator mai mare la tranzistor, cu cat e mai fierbinte cu atat ii scade amplificarea Link spre comentariu
ZAMFIR RAZVAN Postat Octombrie 16, 2010 Partajează Postat Octombrie 16, 2010 spunetimi si mie cum ii atasez ampermetru ca in momentul cand vreau sa il reglez sa am un curent de 300 mA sa ii dau dar fara sa am vreun consumator multumesc Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Octombrie 16, 2010 Partajează Postat Octombrie 16, 2010 Inscriptionezi pot de curent. Link spre comentariu
ZAMFIR RAZVAN Postat Octombrie 16, 2010 Partajează Postat Octombrie 16, 2010 asa nu vreau vreau eu ma gandeam sa ii simulez un consumator ceva de genu Link spre comentariu
GeoMar Postat Octombrie 16, 2010 Partajează Postat Octombrie 16, 2010 asa nu vreau vreau eu ma gandeam sa ii simulez un consumator ceva de genuConstruieste-ti asa ceva pentru sursa: viewtopic.php?f=11&t=68602 :rade:Indica voltajul si amperajul la iesirea sursei. Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Octombrie 17, 2010 Partajează Postat Octombrie 17, 2010 Sau faci un voltmetru care sa masoare marimea de reglare a curentului si il calibrezi astfel incat sa indice curentul virtual . Link spre comentariu
Vizitator albut Postat Octombrie 23, 2010 Partajează Postat Octombrie 23, 2010 vreau sa fac o sursa de incarcare acumulatori pb acid de amperaj mic 7Ah, cu lm350 dupa schema din datasheet pag 9, la pin 4 si 7 esta alimentarea ic . Intrebarea este aceasta alimentare trebuie separata galvanic sau doar alimentat printr-un 78xx si un condensator multumesc Link spre comentariu
Blind Postat Octombrie 23, 2010 Partajează Postat Octombrie 23, 2010 Cauta subiect similar la sectiunea "alimentatoare". Esti off-topic! Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Octombrie 23, 2010 Partajează Postat Octombrie 23, 2010 vreau sa fac o sursa de incarcare acumulatori pb acid de amperaj mic 7Ah, cu lm350 dupa schema din datasheet pag 9, la pin 4 si 7 esta alimentarea ic . Intrebarea este aceasta alimentare trebuie separata galvanic sau doar alimentat printr-un 78xx si un condensator multumescOff topicDaca accu e inchis(tip SLA) ai nevoie de un incarcator special pt a nu strica accu...unul cu UC3906,cauta ca am publicat sch.Sau fa-l pe asta:Rx=49k.[attachment=0]motlader.gif[/attachment] Link spre comentariu
Vizitator albut Postat Octombrie 23, 2010 Partajează Postat Octombrie 23, 2010 mi de multumiri si scuze Link spre comentariu
nekkerman Postat Octombrie 24, 2010 Partajează Postat Octombrie 24, 2010 Din cate scheme a-ti postat pe aici....eu am ales-o pe aceasta. Daca cineva a construit-o, sau poate nu neaparat, sunt neconcordante in legatura cu valoarea componentelor din schema si pcb inconjurate cu rosu. Ma puteti ajuta sa aleg valoarea componentelor marcate? Adresa se unde am luat schema si cablajul: http://www.eleccircuit.com/circuit-powe ... 1402n3055/ Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum