ratza Postat Septembrie 24, 2010 Partajează Postat Septembrie 24, 2010 Rezistenţa de 0.47 trebuie micşorată, iar cu trimerul de pe cablaj reglezi offsetul, ca să plece de la 0V. Link spre comentariu
electronunervos Postat Septembrie 24, 2010 Partajează Postat Septembrie 24, 2010 Offset? Cum poate fi masurat in schema de fata?Negasind rezistenta de 0,47Ohmi am pus 2 rezistente de 0,24Ohmi de 5W bucata inseriate. Ce putere trebuie sa aiba rezistenta in cauza? 10W? Sau merge doar cu 5W? Link spre comentariu
ratza Postat Septembrie 24, 2010 Partajează Postat Septembrie 24, 2010 Eu am de 5W. Offsetul se reglează simplu: dai potenţiometrul de reglaj tensiune la minim şi pe urmă învîrţi de trimmer pînă tensiunea la ieşire devine 0. Link spre comentariu
GeoMar Postat Septembrie 24, 2010 Partajează Postat Septembrie 24, 2010 hop si eu Pana aici frumos realizata sursa. Incearca si construieste si o carcasa pentru ea. Am cumparat de la GeoMar cablajul, exceptional lucrat! nota 10+Am asamblat sursa, merge! Ce mai exact trebuie sa fac pt a lucra peste 3A? Am inteles ca trebuie micsorata o rezistenta si punte redresoare. Cea de-a doua conditie, adica puntea este indeplinita dar vreau sa stiu ce rezistenta trebuie micsorata. Am inteles ca trebuie puse si rezistente de 0.1ohmi/5W in emitatorul fiecarui tranzitor de putere.Pt ce este semireglabilul de pe placa? Ce face acesta?Ceva poze sa vedem cum a iesit sursa, se poate?Multumesc pentru aprecieri, referitor la cablaj. Link spre comentariu
ZAMFIR RAZVAN Postat Octombrie 5, 2010 Partajează Postat Octombrie 5, 2010 ma fratilor datimi si mie schema ca ma apuc si eu sa o fac Link spre comentariu
ratza Postat Octombrie 5, 2010 Partajează Postat Octombrie 5, 2010 Schema e fix pe prima pagină, dar cine să se uite... Link spre comentariu
GeoMar Postat Octombrie 5, 2010 Partajează Postat Octombrie 5, 2010 ma fratilor datimi si mie schema ca ma apuc si eu sa o facPentru ca link-ul din prima pagina , nu mai duce la sursa prezentata in topic, ci la alta, atasez un nou link catre ea. Link-ul catre schema sursei din topic. Atasez din nou si cablajul + silkscreenul sursei, redesenate de mine. [attachment=0]Cablaj & Silkscreen Sursa Reglabila 0...30V - 0...3A.pdf[/attachment] Spor la mesterit. Link spre comentariu
mariandmd Postat Octombrie 5, 2010 Partajează Postat Octombrie 5, 2010 http://www.electronics-lab.com/projects ... index.html Link spre comentariu
ZAMFIR RAZVAN Postat Octombrie 5, 2010 Partajează Postat Octombrie 5, 2010 multumesc am gasito si nu trbuie sa sariti asa pe om Link spre comentariu
AdryanX Postat Octombrie 6, 2010 Partajează Postat Octombrie 6, 2010 daca toata lumea posteaza am zis sa o pun si eu pe a mea , facuta pe cablajul initial , va avea si voltmetru digital dar pana atunci e ff buna si asa , pusa in cea mai moca carcasa , una de sursa Link spre comentariu
Victor Postolachi Postat Octombrie 6, 2010 Partajează Postat Octombrie 6, 2010 Felicitari pentru realizare, arata bine in carcasa si daca ar mai fi si un Voltmetru+Ampermetru sa nu se supere celelalte componente ca lucreaza numai ele...Bravo!! Link spre comentariu
AdryanX Postat Octombrie 6, 2010 Partajează Postat Octombrie 6, 2010 Multumesc de aprecieri Am incercat sa fac voltmetru cu icl7107 dar din diferite motive inca necunoscute nu a vrut sa mearga , o sa mai fac o incercare dar tind sa cred ca sunt integratele proaste , dar o sa vina si ele montate , candva Link spre comentariu
ZAMFIR RAZVAN Postat Octombrie 6, 2010 Partajează Postat Octombrie 6, 2010 am sa o atasez si eu pe a mea dar azi abia i-am facut cablajul multumesc oricum pentru deranj si voi reveni cu noutati Link spre comentariu
ratza Postat Octombrie 7, 2010 Partajează Postat Octombrie 7, 2010 Eu vreau să-i fac la a mea un circuit separat de monitorizare U-I cu LCD şi un Atmel. Cînd îl termin o să pun aici tot ce trebuie. Link spre comentariu
Ovidanie Postat Octombrie 7, 2010 Partajează Postat Octombrie 7, 2010 Ajutati-ma si pe mine: Am terminat de jumatate de an sursa din imagine si inca nu am reusit sa-i inscriptionez panoul frotal. Am scanat vechile etichete si am mazgalit cam ce as vrea sa fac: Pe eticheta ingusta as vrea sa scrie Battery Charger. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum