Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce parere aveti despre sursa mea reglabila?

Vizitator demeter

Postări Recomandate

Offset? Cum poate fi masurat in schema de fata?Negasind rezistenta de 0,47Ohmi am pus 2 rezistente de 0,24Ohmi de 5W bucata inseriate. Ce putere trebuie sa aiba rezistenta in cauza? 10W? Sau merge doar cu 5W?

Link spre comentariu

hop si eu :dans:

Pana aici frumos realizata sursa. :aplauze Incearca si construieste si o carcasa pentru ea. :da

Am cumparat de la GeoMar cablajul, exceptional lucrat! nota 10+Am asamblat sursa, merge! Ce mai exact trebuie sa fac pt a lucra peste 3A? Am inteles ca trebuie micsorata o rezistenta si punte redresoare. Cea de-a doua conditie, adica puntea este indeplinita dar vreau sa stiu ce rezistenta trebuie micsorata. Am inteles ca trebuie puse si rezistente de 0.1ohmi/5W in emitatorul fiecarui tranzitor de putere.Pt ce este semireglabilul de pe placa? Ce face acesta?

Ceva poze sa vedem cum a iesit sursa, se poate?Multumesc pentru aprecieri, referitor la cablaj. :da
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

ma fratilor datimi si mie schema ca ma apuc si eu sa o fac

Pentru ca link-ul din prima pagina , nu mai duce la sursa prezentata in topic, ci la alta, atasez un nou link catre ea.

Link-ul catre schema sursei din topic. :da

Atasez din nou si cablajul + silkscreenul sursei, redesenate de mine.

[attachment=0]Cablaj & Silkscreen Sursa Reglabila 0...30V - 0...3A.pdf[/attachment]

Spor la mesterit.

Link spre comentariu

daca toata lumea posteaza am zis sa o pun si eu pe a mea :da , facuta pe cablajul initial , va avea si voltmetru digital dar pana atunci e ff buna si asa :freaza: , pusa in cea mai moca carcasa , una de sursa

Link spre comentariu

Multumesc de aprecieri Am incercat sa fac voltmetru cu icl7107 dar din diferite motive inca necunoscute nu a vrut sa mearga , o sa mai fac o incercare dar tind sa cred ca sunt integratele proaste :sparge: , dar o sa vina si ele montate , candva :freaza:

Link spre comentariu

Posted Image

Ajutati-ma si pe mine: Am terminat de jumatate de an sursa din imagine si inca nu am reusit sa-i inscriptionez panoul frotal. Am scanat vechile etichete si am mazgalit cam ce as vrea sa fac:

Posted Image

Pe eticheta ingusta as vrea sa scrie Battery Charger.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări