miron1947 Postat Martie 31, 2010 Partajează Postat Martie 31, 2010 nu gasesc lm338 ......in brasovcam ce pret are?La Vitacom(langa Teatrul Dramatic) la comanda 18 lei.La Mikado, LM 317 costa 1,6 lei. Link spre comentariu
buzea Postat Martie 31, 2010 Partajează Postat Martie 31, 2010 asa am gasit la 9lei la shortcut tot prin comanda .de eu vreu pe cineva sa aiba pe stoc Link spre comentariu
miron1947 Postat Martie 31, 2010 Partajează Postat Martie 31, 2010 Nu stiu cine are pe stoc, dar mai puteti incerca la Maro-Gri(dati un telefon), Tudor nu stiu daca mai are si unde, magazinul. Link spre comentariu
Ovidanie Postat Martie 31, 2010 Partajează Postat Martie 31, 2010 Sursa este aproape gata, astazi i-am montat si capacul. Totusi trebuie sa o mai desfac o data, trebuie sa limitez curenul maxim undeva la patru amperi, astazi in teste am scos sase amperi. Tensiunea maxima la iesire este 32V in conditiile in care pe electroliticul de filtraj masor 33V, trebuie sa limitez tensiunea la iesire la 28V. Daca tot aveam gaurile in panou si mai aveam bornele originale gata montate am cablat rapid si doua stabilizatore de tensiune fixa de cinci si doisprezece volti trei amperi. Cred ca o sa va cer ajutorul, probabil dupa sarbatori, ma cam enervez cu inscriptionarea panoului frontal. Link spre comentariu
betinelu Postat Aprilie 2, 2010 Partajează Postat Aprilie 2, 2010 Daca ai vrea sa pui mai multe detalii, despre modificarile facute in schema data in link, ar fi extraordinar. Ma intereseaza si pe mine o sursa ce poate scoate pana la 5A. Felicitari pentru reusita! Link spre comentariu
costyy86 Postat Aprilie 7, 2010 Partajează Postat Aprilie 7, 2010 Cine imi poate realiza si mie cablajul pentru sursa de 0-30v si 0-3A? Nu gasesc niciunde un xerox bun, toate imprima cu economie de toner, alti nu vrea sa imprime pe motiv ca li se stica cptorul. :cry: Link spre comentariu
costyy86 Postat Aprilie 7, 2010 Partajează Postat Aprilie 7, 2010 Mai jos pun cablajul realizat proaspat, pentru eventuali ofertanti, si mai am nevoie si de 2 cablaje unul pentru ampermetru si unu pentru voltmetru cu ICL7107, dar momentan nu am proiectate cablajele. Link spre comentariu
GeoMar Postat Aprilie 7, 2010 Partajează Postat Aprilie 7, 2010 Poate o sa am si eu ceva timp liber sa termin sursa [sursele] de echipat cu toate componentele.Deocamdata una dintre ele este in stadiul asta [una aproape gata, cealalta neinceputa], din lipsa de timp liber. Link spre comentariu
Myhayxx Postat Aprilie 7, 2010 Partajează Postat Aprilie 7, 2010 geomar foarte foarte bine realizat. o lucrare fara comentarii. imi vine sa ma apuc de alta sursa ,nu ca as avea nevoie de alta dar sa stiu ca e lucrata aproape perfect. ce sa zic?: felicitari! Link spre comentariu
GeoMar Postat Aprilie 7, 2010 Partajează Postat Aprilie 7, 2010 Mersi mult pentru felicitari @Myhayxx.Daca iti vine sa te apuci de alta sursa, iti trimit eu un cablaj [cel de care nu m-am apucat sa-i pun piesele] prin posta [stii tu de ce]. Link spre comentariu
raveru Postat Aprilie 9, 2010 Partajează Postat Aprilie 9, 2010 care ma ajuta si pe mine cu niste test points ca amea nu vrea sa regleze nimica ... macar sa ami dau seama ce e defectam verificat componentele si toate sunt ceea ce trebe ... cu polaritate cu tot ledu se aprinde da nu reactioneaza nimica la potentiometre Link spre comentariu
miron1947 Postat Aprilie 9, 2010 Partajează Postat Aprilie 9, 2010 Dar sarcina are? Link spre comentariu
raveru Postat Aprilie 9, 2010 Partajează Postat Aprilie 9, 2010 in gol.... la amperi reactioneaza ca se modifica intensitatea ledului si sare voltajul de la 14 la 4 aprozimativ dar la reglajul de voltaj deloc si ledul nu se stinge veci....m-ar ajuta daca as putea masura ceva sa ami dau seama unde ce e defect dar habar nam unde as putea masura si ce Link spre comentariu
miron1947 Postat Aprilie 9, 2010 Partajează Postat Aprilie 9, 2010 Incercati si cu o sarcina,. Link spre comentariu
buzea Postat Aprilie 11, 2010 Partajează Postat Aprilie 11, 2010 lm338T il pot alimenta la 30v? am cautat in dataset da....nu prea am inteles Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum