Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce parere aveti despre sursa mea reglabila?

Vizitator demeter

Postări Recomandate

Se gaseste la magazinele de instalatii sanitare - pasta Rosol3 pt. lipit tzevi de cupru; iasa excelent!

Am incercat si eu pasta Rosol3 la stanare, merge destul de bine [apropo, tu cu ce incalzesti pasta?].Din poza lui pare ceva mai "calitativ", de aceea am intrebat.Oricum mersi pentru raspuns. :aplauze
Link spre comentariu

@miron1947pe R3 8,2V si pe R4 2,14V.Cu o tensiune la intrare de 12V si tensiunea in gol la iesire de 10V.@geomarCablajul nu este facut home made, este facut la o firma ce se ocupa numai cu PCB-uri.

Link spre comentariu

@miron1947pe R3 8,2V si pe R4 2,14V.

R3 pe care capat, idem la R4? Ati respectat valorile?Masurati punctele marcate cu rosu pe schema.[attachment=0]schematic tensiuni.JPG[/attachment]
Link spre comentariu

Cablajul nu este facut home made, este facut la o firma ce se ocupa numai cu PCB-uri.

Trimite si mie pe PM numele firmei si adresa, eventual o lista de preturi.Mersi :da
Link spre comentariu

Am aceleasi piese ca in schema, singura schimbare este rezistenta de putere, nu am gasit rezistenta de 0,15ohmi si am luat de 0.1.Am masurat cum ai punctat tu cu rosu si am obtinut:intre 5 si 6= 0,6V4 si 10= 9,16V4 si 11=10,13V4 si 12=10,13V10 si 11=0,9V10 si 12=0,9V5 si 4= 4,2V6 si 4= 4,9V(alimentat 12V si 10V la iesire in gol) :jytuiyu Acuma dupa ce l-am alimentat inca odata cu 24V am la iesire 22V.

Link spre comentariu

Acuma dupa ce l-am alimentat inca odata cu 24V am la iesire 22V.

Atunci este corect, cca. 1,4-1,5V cad pe BD si 2N. In legatura cu tensiunile masurate de Dvs. , as fi dorita fata masa(0V), dar daca acum functioneaza nu mai este cazul.P.S. Nu este foarte clara poza(partea cu trasee), dar unele lipituri par "reci".
Link spre comentariu

Hmm, se pierde cam mult, mai ales ca nu pleaca de la 0V, pleaca de la 3,5V, cand mai bag si un cosumator de 1A ajung la 20V.In link ul cu schema, la o intrare de 24V ajung la iesire 30V.Technical Specifications - Characteristics Input voltage: 24V DCOutput current: 2.5 AOutput volytage: 3-30V DC

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări