Ovidanie Postat Ianuarie 11, 2010 Partajează Postat Ianuarie 11, 2010 Transformatorul din A350 are infasurarile secundare simetrice, sunt legate in serie si asa cun sunt conectate in momentul de fata nu poti sa le pui in paralel! Putina rabdare pana maine, voi desena o mica schema sa intelegi mai usor cum poti sa folosesti transformatorul fara sa-l modifici. Link spre comentariu
Vizitator Robotroc Postat Ianuarie 25, 2010 Partajează Postat Ianuarie 25, 2010 Te salutIn legatura cu sursa de alimentare reglabila am si eu o mica intrebare. Cablajul spate ca sa zic asa pe care ti-l dau ei pe site trebuie tras in oglinda la imprimanta laser ? sau il trag asa si cand il transpun vine invers ? Ma refer la partea cablajuluiunde trebuie corodat.Multumesc Link spre comentariu
GeoMar Postat Ianuarie 25, 2010 Partajează Postat Ianuarie 25, 2010 In legatura cu sursa de alimentare reglabila am si eu o mica intrebare. Cablajul spate ca sa zic asa pe care ti-l dau ei pe site trebuie tras in oglinda la imprimanta laser ? sau il trag asa si cand il transpun vine invers ? Ma refer la partea cablajuluiunde trebuie corodat.Uite aici un cablaj si silkscreen, redesenate de mine, pentru realizare prin metoda transferului de toner: [attachment=0]Cablaj + Silkscreen Sursa Reglabila.pdf[/attachment]Amandoua sunt deja mirror. Spor la treaba Link spre comentariu
mariandmd Postat Ianuarie 26, 2010 Partajează Postat Ianuarie 26, 2010 Ceva poze si cu sursa mea cei drept facuta dupa o alta schemaUrmeaza sa fac si eu schema prezentata la inceput Link spre comentariu
cipry Postat Ianuarie 26, 2010 Partajează Postat Ianuarie 26, 2010 sal,stie cineva cati amperi scoate un traf din amplificatorul electronica industriala A350? in secundar da 2x18v . Link spre comentariu
mariandmd Postat Ianuarie 29, 2010 Partajează Postat Ianuarie 29, 2010 M-am apucat si eu de sursa prezentata la inceputul subiectului.Am realizat momentan cablajul :daMulte multumiri lui geomar pentru realizarea cablajului Link spre comentariu
GeoMar Postat Ianuarie 30, 2010 Partajează Postat Ianuarie 30, 2010 M-am apucat si eu de sursa prezentata la inceputul subiectului.Am realizat momentan cablajul Multe multumiri lui geomar pentru realizarea cablajuluiA iesit foarte frumos cablajul @mariandmd. Felicitari si spor la treaba. Link spre comentariu
GeoMar Postat Ianuarie 31, 2010 Partajează Postat Ianuarie 31, 2010 Am descoperit pe niste placute, niste integrate [vreo 16 buc] in capsula cilindrica metalica pe care scrie:F UA711HC HongKong si cautand pe net am gasit ca sunt Dual High Speed Differential Comparator :[attachment=1]UA711HC.jpg[/attachment][attachment=0]UA711HC proprietati.jpg[/attachment]Oare pot sa folosesc doar cate un comparator [din cele doua din capsula], in locul lui TL081 [bA741] din shema sursei reglabile ?Daca se poate, sunt oare mai bune ? Link spre comentariu
Ovidanie Postat Februarie 1, 2010 Partajează Postat Februarie 1, 2010 Nu poti folosi un comparator in locul unui amplificator. Link spre comentariu
GeoMar Postat Februarie 1, 2010 Partajează Postat Februarie 1, 2010 Nu poti folosi un comparator in locul unui amplificator.Mersi pentru raspuns.Dar daca pun LM358N [sau alt CI recomandat], bineinteles cu redesenarea cablajului, nu am momentan TL081 [bA741 nu stiu daca mai am], plus ca ar iesi un cablaj mai mic, mai compact. Link spre comentariu
ratza Postat Februarie 1, 2010 Partajează Postat Februarie 1, 2010 Şi eu am vrut să fac la fel, dar uită-te la alimentările de la operaţionale şi o să vezi că nu merge. Link spre comentariu
em2006 Postat Februarie 1, 2010 Partajează Postat Februarie 1, 2010 ...trafu scoate in alternativ 2x18,3v pe infasurarea principala.......daca pun cele 2 infasurari in paralel ar trebui sa am amperaj mai mare,nu?...O poti rezolva fara sa umbli deloc la traf, daca in locul puntii redresoare faci un redresor cu punct median, iti trebuie doar doua diode, ca in schema atasata.Pe condensatorul de filtraj vei obtine in gol 24V.[attachment=0]redresor cu punct median.png[/attachment] Link spre comentariu
Ovidanie Postat Februarie 1, 2010 Partajează Postat Februarie 1, 2010 Privind schema sursei vedem ca prin C1 si C2 diodele D5 si D6 redreseaza pe C3 o tensiune negativa. La bornele 1 si 2 din schema obligatoriu trebuie tensiune alternativa. Link spre comentariu
em2006 Postat Februarie 1, 2010 Partajează Postat Februarie 1, 2010 Tensiunea negativa se poate obtine intr-o maniera similara, folosind tot configuratia de redresor cu punct median. Link spre comentariu
Hurricane Postat Februarie 8, 2010 Partajează Postat Februarie 8, 2010 Prima mea sursa si primul meu circuit pe calbaj, schema o stiti cu totii. Problema la acest circuit este ca tensiunea de iesire nu depaseste 10V, chiar daca o alimentez de la 24V, are idee cineva care ar fi problema ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum