Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce parere aveti despre sursa mea reglabila?

Vizitator demeter

Postări Recomandate

In primul rind transformatorul sa fie capabil ,eu zic la dublu cit ai vrea sa tragi curent,tensiunea (intrare-iesire) sa nu scada niciodata sub 4 volti altfel stabilizarea este alterata.Daca vei creea aceste conditii vei realiza o sursa asa cum doresti.

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

cred ca mai bine decat sa ma apuc so puric mai bine mai construiesc una dar alt model nu ca nu as avea nevoie de inca un si ma gandeam la aceasta sursa K7200 cea din ultimul post ,poate le are cineva pe amandoua realizade si imi spune si mie care ar fi diferentele intre eledin punct de vedere electronic  (intre cea 3xtl081 si k7200)., multumesc 

http://www.elforum.info/topic/42375-sursa-0-30v0-10a/page-30

Link spre comentariu

cred ca mai bine decat sa ma apuc so puric mai bine mai construiesc una dar alt model nu ca nu as avea nevoie de inca un si ma gandeam la aceasta sursa K7200 cea din ultimul post ,poate le are cineva pe amandoua realizade si imi spune si mie care ar fi diferentele intre eledin punct de vedere electronic  (intre cea 3xtl081 si k7200)., multumesc 

http://www.elforum.info/topic/42375-sursa-0-30v0-10a/page-30

Eu ti-as recomanda sursa Vellemam K7200, cu grija, fara graba si cu mare atentie, va functiona din prima.Totusi, exista o problema (pentru unii), potentiometrul de reglaj al curentului este logaritmic, nu poti pune un potentiometru bobinat multitura.Cealalta sursa cu 3 TL-uri, numita generic sursa Electronics-lab, trebuie bibilita, gadilata, scarpinata, etc. Tot mapamondul se plange de ea,dar si insista sa se chinuie ca sa o realizeze si mai ales sa o recomande celorlalti ca sa se bucure de moartea caprei vecinului.

Link spre comentariu

ma sincer sa fiu eu folosesc de vro3 ani fara absolut nicio problema 

sti  unde este proiectul complet ?

multumesc 

Editat de kinderu56
Link spre comentariu
  • 9 luni mai târziu...
Vizitator Demeter Imre

Wow :) nu cred ca timp de 9 ani, din 2007 s-a mai discutat in acest post :) Eu sunt fondatorul acestui post si am revenit dupa atata timp :) (nu mai stiu exact de ce am fost banat... dar e cool ca acest post mai exista). Este posibil ca unii sa ma mai stie de pe acest forum :)

Ps: si acum mai am aceasta sursa :)

Link spre comentariu
  • 4 luni mai târziu...

Multumesc! Asta mi-ar trebui:

Ceea ce iti trebuie tie, nu cred ca este postata pe forum, decat cateva poze cu realizarea cablajului si din timpul "popularii" cu piese.

Fisierele acestui proiect NU sunt inca facute public de mine, este deocamdata un proiect personal, insa ceva asemanator unde cele doua placi sunt comasate pe o singura placa, este "Sursa RexOly & GeoMar".

Dar acea placa din poza este in "pachet" cu cealalta cu care se interconecteaza.

Imagine0929.jpgfree image hosting

Imagine0930.jpgim

agen

Imagine0963.jpgonline photo storage

Cele doua placi interconectate in timpul testelor:

Imagine0968.jpgtemporary image hosting

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări