Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce parere aveti despre sursa mea reglabila?

Vizitator demeter

Postări Recomandate

am terminat de realizat si eu cablajul 0-30V 0-3A si nu merge.. il alimentez de la un traf de 18v curent alternativ...imi arata pe voltmetru 0,52v si se incalzeste rau u2 imi puteti spune ce sa fac?sa fie ars 2n3055? :cry:

Link spre comentariu

Buna seara. Am si eu o intrebare: se poate folosi/modifica un voltmetru digital,pentru a masura curentul?Am o sursa reglabila cu 3xlm350 si vreau sa ii montez un ampermetru,dar momentan nu gasesc nimic convenabil ca si pret.ms

Link spre comentariu

Un voltmetru cu 7106/7107 sau similare cu cap de scală la 200mV se poate folosi ( deși după părerea mea și 200mV e cam mult ) dar multe voltmetre de pe eBay , etc au - dacă nu sunt prost informat - 2V cap de scală sau ceva de genul.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator Aly_C

Buna ziua am realizat si eu sursa discutata in topic dar am o problema, la iesire am max 4.5 V si m inim 1.5 si curent 0, cu un acumulator de 7 V. Sursa o alimentez de la un traf 24V/80Va carte scoate defapt 27V. Pe condensatorul de filtrare am 36 v si p tranzistorul de putere 31V. Vreo parere, a patit mai patit careva? Inca un lucru daca duc la maxim potentiometrul pt A imi scate V la minim si un lucru dubios nu se incalzeste nimic

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Arata f bine sursa. Dar e o mica greseala de tipar ''Supply'', nu ''Suply''.Probabil te referi la Trodat Stampile Express ( au mai multe reprezentante in tara), sper ca nu e considerata reclama. Din cate vad eu pretul pentru gravura e 0.57 lei pe cm2.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări