Vizitator julien Postat Martie 16, 2018 Partajează Postat Martie 16, 2018 (editat) Salut, Caut pe cineva (Bucuresti sect 5/6 Prelungirea Ghencea ca locatie) care sa ma ajute (contra cost) cu un RK pentru freza de mai jos ... Este functionala, dar apar scurgeri de ulei jos in bazinul colector, plus niste jocuri ciudate in timpul lucrului intre axe, si sigur un surub pe X de rectificat/inlocuit depinde ce constatam la demontare. Daca esita cineva care se pricepe si are timpul necesat astept un Re mai jos. Ms Editat Martie 16, 2018 de julien no Link spre comentariu
SerbanClaudiu Postat Martie 24, 2018 Partajează Postat Martie 24, 2018 Buna ziua ! Freza este FUS 250 .Am si eu una la care nu functioneaza avansul mecanic pe X. Gasiti la topicul FUS 250 cartea tehnica . Si eu sint interesat sa completez lantul cinematic la a mea cu piesele lipsa . Daca aveti timp dupa demontare poate ma ajutati cu ceva desene dupa piesele dumneavoastra . Numai bine !! N Serban Link spre comentariu
Vizitator julien Postat Martie 24, 2018 Partajează Postat Martie 24, 2018 2 hours ago, SerbanClaudiu said: Buna ziua ! Freza este FUS 250 .Am si eu una la care nu functioneaza avansul mecanic pe X. Gasiti la topicul FUS 250 cartea tehnica . Si eu sint interesat sa completez lantul cinematic la a mea cu piesele lipsa . Daca aveti timp dupa demontare poate ma ajutati cu ceva desene dupa piesele dumneavoastra . Numai bine !! N Serban Salut, Nu am gasit topicul de care vorbiti. Un link ar fi perfect. Asta a mea este in stare de fuctionare, trebuie doar sa inteleg cum se fac reglajele la ia sa ridic precizia. Nu m-as baga sa o desfac prea mult, pentru ca nu mai gasesti un mecanic care sa se priceapa, iar eu stau prost cu timpul sa fac lego O zi buna. Link spre comentariu
SerbanClaudiu Postat Martie 27, 2018 Partajează Postat Martie 27, 2018 Buna seara!! la ""MASINI UNELTE SI SCULE"" in josul paginii gasiti postarile anterioare. La pagina 6 este ultima postare in topicul "" FREZA FUS 250 "". Iintrati pe el si vedeti tot ce s-a discutat pina acum despre acest utilaj. Daca trimiterile catre cartea tehnica nu mai sint valabile astept o adresa de mail pe mesaj privat si sper sa ma descurc si sa va trimit cartea tehnica . Cred ca acolo sint ceva metode de verificare si reglare . Numai bine !!! N Serban Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum