Peter Gyorfi Postat Martie 16, 2018 Partajează Postat Martie 16, 2018 Am o placa Arduino Mega 2560 pe care nu pot incarca nimic, da erori de comunicatie. Nu incarca nici nici un sketch. Atasez mesajul de eroare. Folosesc Arduino 1.8.5 si Windows 7 64 bit. eroare pe mega.txt Link spre comentariu
Elison Postat Martie 16, 2018 Partajează Postat Martie 16, 2018 Cred ca era bine sa spuneti si ce setari aveti facute pentru board, processor si programmer. Link spre comentariu
Peter Gyorfi Postat Martie 18, 2018 Autor Partajează Postat Martie 18, 2018 (editat) Am incercat si cu Linux, nu se incarca nici banalul "Blink"! Se pare ca este o problema comuna cu Mega din ce am vazut pe forumuri. Am citit juma' de noapte dar nu-i dau de capat, problema vine de la avr. Editat Martie 18, 2018 de Peter Gyorfi Link spre comentariu
nico_2010 Postat Martie 18, 2018 Partajează Postat Martie 18, 2018 Ai putea incerca sa rescrii bootloader-ul in Atmega2560. Manifestarea asta mai indica si faptul ca bootloader-ul poate fi corupt. Link spre comentariu
Peter Gyorfi Postat Martie 18, 2018 Autor Partajează Postat Martie 18, 2018 De la 6 dimineata citesc in engleza (eu care sunt din generatia rusa-franceza!!!!) In sfarsit am reusit :-)) https://forum.arduino.cc/index.php?topic=135451.15 Editat: Nu este nevoie de tot textul din link-ul postat. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum