Vizitator marian1500 Postat Februarie 26, 2009 Partajează Postat Februarie 26, 2009 da dr.l ai dreptate camera mea nu era sensibila datorita filtrului de ir. cu care era dotata dar m am informat pe un forum si am spart acel filtru (o lentila rosiatica prima lentila din interiorul camerei) pentru ca nu am putut sa o demontez .trebuie cu ff. mare atentie ca mai exista una sub ea si eu am zgiriat o putin dar e totul ok nu se pierde calitatea imaginii numai ca indepartind acel filtru culorile nu mai sunt ok dar sunt multumit ca acum e sensibila chiar si la ledul de la telecomanda lumineaza bine.ideea e sa pun camera la 15 m distanta de calculator si asta e rezolvata am patru prelungitoare usb stiu ca nu e rentabil ca ele costa 100 lei si o camera dotata cu 18 led e 130 dar ai satisfactia ca e facuta de tine.daca ar merge filtrul ir as face unul mare cu cerneala ca am mare incredere pt ca acum e camera foarte sensibila . poate la cealalta camera cu ir de afara nu a mers datorita faptului ca nu a fost filtrul meu mai puternic decit ledurile originale.oricum mi am luat vreo 12 leduri sa le testez sper ca le leg bine 4 serie pt. 8v si apoi fac si paralel pe acestea de cite 4 cu rezistor de limitare intre 27 si 50 ohmi pe fiecare 4 led. cite una . cel putin asa am inteles de pe anumite saituri daca aveti vreo idee mai buna va rog sa o postati.aceasta e camera web. si acel prelungitor care nu e unul obisnuit are ceva componente in cutiuta lui .asa ca diseara aflu sigur daca cel cu cerneala e bun dar sunt f multumit ca functioneaza cu ledurile ir Link spre comentariu
Dr.L Postat Februarie 26, 2009 Partajează Postat Februarie 26, 2009 schema de legare a ledurilor e bunaputeai sa cumper un singur cablu usb si il taiai si mai adaugai la elfirele de date le puneai ecranate(gen pt audio) si cele de alimentare normale Link spre comentariu
Vizitator marian1500 Postat Februarie 26, 2009 Partajează Postat Februarie 26, 2009 mersi de sugestie o sa prelungesc dupa cum mi ai indicat !gata am reusit am obtinut rezultate neasteptat de bune si cu leduri si cu filtru cu cerneala .cerneala e albastra nu stiu de ce scrie pe calimara altfel dar se poate incerca si altele.filtru era fff putin vizibil rosiatic cu toate ca e albastra asa se vedea dar se poate cu alt tip de cerneala sa nu se vada deloc .am folosit la acea lanterna si oglinda sa pot focaliza .e uimitor cit bate fascicolul fata de led .am facut foto cu camera dar sunt pe rezolutie mica .si citeva sunt incetosate pt ca am fost afara sa fac teste si am venit la caldura cu camera .ledurile au avantaj ca lumineaza mai uniform dar sunt super multumit si de filtu cu cerneala ca are f puternica lumina cred ca se pot face bariere cu infrarosu la distanta ult mai mare fata de cele cu leduri si iata e o solutie pt. cei care nu au leduri la indemina pt iluminat ir.la lanterna se lasa si oglinda pt. o iluminare puternica.am facut fotografii cu diferite reglaje ale lanternei chiar am dat si oglinda jos si am facut si cu leduri .cind am timp sper sa fac cu bec auto cu halogen pe 12 v. Link spre comentariu
Vizitator marian1500 Postat Februarie 26, 2009 Partajează Postat Februarie 26, 2009 am postat de doua ori pt. ca nu au mai avut loc fotografiile .deci repet pt cine vrea sa faca proiector trebuie sa dea jos lentila rosiatca si ca sa va dati seama daca tineti o telecomanda in spatele camerei la citiva centimetrisi luminati in fata camerei nu cum am gresit eu de luminam in obiectiv daca lumineaza din spaele camerei e ok daca nu demontati filtrul pe raspunderea dvs. cred ca pt . distanta se mai poate amplasa mai departe inca un proiector . daca mai descoperiti ceva mai super postati aici . mentionez ca d la proiector pina la tablou sunt 3 metri si sunt in intuneric bezna am stat la monitir am oprit butonul si am dat clic la start foto.acea de afara nu am reglat obiectivul e la 15 metri distanta si filtrul se vede ca are o hirtie si e destul de mic.salut pe toti si numai de bine !!!!!! Link spre comentariu
Dr.L Postat Februarie 26, 2009 Partajează Postat Februarie 26, 2009 foarte tare! eu am incercat acum 1-2 ani sa inlocuiesc ledurile albe dintr-un webcam cu ir,ca alea albe imi bateau in ochi,insa am avut rezultate nesatisfacatoare,aproape nu se vedeau ledurileo sa ma uit dupa camera,poate reiau proiectul Link spre comentariu
Vizitator marian1500 Postat Februarie 27, 2009 Partajează Postat Februarie 27, 2009 multa bafta !si ai grija cum demontezi filtrul din camera poate la tine e amplasat in fata nici eu nu stiu cum au alte camere ca nu am demontat si alte camere .de exemplu eu mai am un aparat foto din ala cit un chibrit de vreo 70 lei se vede ca are filtrul rosu chiar in fata dar te descurci pina la urma inca odata succes dr.L si tuturor celor ce vor incerca !!!!!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum