Taraxacus Postat Martie 15, 2018 Partajează Postat Martie 15, 2018 La stoarcere începe să trepideze din ce in ce mai tare, cu cat turatia e mai mare cu atat cresc trepidatiile. Am reclamat (masina e in garantie) a venit un mester si a spus ca totul e OK numai ca noi nu incarcam masina la capacitate. E clar că nu se pricepe decat la dezmembrat. Păi pe măsură ce se storc rufele, apa se elimina si scade greutatea din cuvă, e firesc deci nepricepera lui o ascubnde după niste sfaturi absurde. Se pot regla amortizoarele și dacă da cum ? Link spre comentariu
cornel1962 Postat Martie 15, 2018 Partajează Postat Martie 15, 2018 ... spuneti ca este in garantie, de cat timp o folositi ?...intreb , ca nu prea ar fi normal sa cada amortizoarele. Din pacate, nu prea aveti ce sa reglati la ele, dati unu jos si vedeti cum se prezinta. Saptamana trecuta am avut o problema similara, dar masina era mai veche(adusa din Germania) si i-am adaptat amortizoare de Arctic , cu modificare ca bucsile din capete. Link spre comentariu
Taraxacus Postat Martie 15, 2018 Autor Partajează Postat Martie 15, 2018 e noua, are o luna... e așezată la boloboc.. Link spre comentariu
cornel1962 Postat Martie 15, 2018 Partajează Postat Martie 15, 2018 ...in cazul asta, nu poate fi vorba de amortizoare( sper ca nu le-au pus din recuperari ). Incercati cu rufe mai putine, capacitatea de umplere se refere la cantitatea de rufe ude !!! Link spre comentariu
Taraxacus Postat Martie 15, 2018 Autor Partajează Postat Martie 15, 2018 Mulțumesc pt răspunsuri, am să încerc toate variantele posibile, așa ceva nu am pățit cu mașina anterioară (Whirlpool). În mod normal, cu rufe multe, puține sau în gol, masina nu trebuie să trepideze dcât până se autoechilibrează și intră în regim constant de turație. Link spre comentariu
crmn1 Postat Martie 16, 2018 Partajează Postat Martie 16, 2018 deschide usa masinii evident fără rufe in ea. acolo unde este cuva de inox dar atentie la partea de sus ridica repetat si elibereaxa facand aceasta miscare ca un dute vino. daca smti un joc mic inseamna ca ai un rulment uzat ceia ce inseamna ca meseriasul nu simte ca nu vrea el deoarece va trebui sa schimbe cuva Link spre comentariu
ruscanusorin Postat Martie 17, 2018 Partajează Postat Martie 17, 2018 Ati scos suruburile pentru fixarea cuvei la transport? Link spre comentariu
validae Postat Martie 17, 2018 Partajează Postat Martie 17, 2018 Cum spunea colegul mai sus, dacă nu ați scos șuruburile ce fixează cuva, aceasta nu poate să oscileze liber și atunci toată mașina trepidează.Dar acest lucru ar fi trebuit să fi fost observat de meșterul venit la remediere.....ar fi o scăpare grosolană să nu fi văzut asta. Link spre comentariu
cornel1962 Postat Martie 17, 2018 Partajează Postat Martie 17, 2018 La acele suruburi m-am gandit si eu, dar initiatorul topicului nu este un "nou venit" , banuiesc ca are totusi experienta si apoi Mesterul ?...este foarte posibil si o scapare de acest gen, desi este cam de "cascadorii rasului"! Poate aflam cauza !!! Link spre comentariu
ervinen Postat Martie 18, 2018 Partajează Postat Martie 18, 2018 On 3/16/2018 at 8:11 AM, crmn1 said: deschide usa masinii evident fără rufe in ea. acolo unde este cuva de inox dar atentie la partea de sus ridica repetat si elibereaxa facand aceasta miscare ca un dute vino. daca smti un joc mic inseamna ca ai un rulment uzat ceia ce inseamna ca meseriasul nu simte ca nu vrea el deoarece va trebui sa schimbe cuva Rulment uzat după o lună de funcționare? Rulmenții uzați creează zgomot, nu trepidați, poate doar după ce se fac praf. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum