yo9hrb Postat Iunie 23, 2007 Partajează Postat Iunie 23, 2007 Prin metode specifice (adica nu intrebati cum :snakeman: ) am intrat in posesia unei chestii. Pe numele ei de botez, U2 Fortuna GPS Antenna. Se gaseste si cu google, dar nu m-a lamurit ce face. Se conecteaza pe USB. Dupa nume si dupa ceea ce scrie pe cutie, ar trebui sa fie ceva gen GPS. Stie cineva cu ce se mananca? A avut cineva asa ceva?Multumesc. Link spre comentariu
one Postat Iunie 23, 2007 Partajează Postat Iunie 23, 2007 Pai pare foarte simplu: este un receptor GPS.Echipamente GPS GPS Serial Mouse Fortuna U2Caracteristici produs:Cu mouse-ul serial U2, Fortuna ofera posibilitatea ieftina de a adauga oricarui PDA functionalitate GPS. Echipat cu interfata PS2, mouse-ul poate functiona fara probleme pe dispozitive mobile echipate cu Palm OS sau Windows Mobile. De aceea nu s-a urmarit crearea unui dispozitiv ce nu consuma mult, ci unul ieftin si sensibil, cu algoritmi optimizati pentru receptionarea datelor. Echipat cu SiRF StarII, receptorul pe 12 canale ofera posibilitati simple si eficiente de a utiliza aproape toate soft-urile de navigatie de pe piata. Datele NMEA sunt calculate intern, memoria SDRam integrata, filtrele si SSU (Single-Sat-Update) ofera recalcularea coordonatelor rapid si o buna pozitionare in cazuri nefericite (tuneluri, intreruperi, etc)Protocoale:• Standard: NMEA-Protocoll (GGA, GSA, GSV and RMC)• Programabile: VTG, WAAS/EGNOS, SiRFDisponibil pentru urmatoarele modele de PDA:• Asus 620 (P/N.: OC-GPSA-AS02)• Dell Axim X5 (P/N.: OC-GPSA-DE01)• Dell Axim X3 (P/N.: OC-GPSA-DE02)• Fujitsu-Siemens Pocket Loox 6x0 (P/N.: OC-GPSA-FS01)• HandSpring TREO 600 (P/N.: OC-GPSA-HS04)• iPAQ 38x0, 39x0, 5x50, 2210, 4150 (P/N.: OC-GPSA-HP01)• iPAQ 36x0, 37x0 (P/N.: OC-GPSA-HP02)• Mitac Mio338, MIO 528 (P/N.: OC-GPSA-MI01)• PALM Tungsten T, T2, T3, C, W / ZIRE 71 / m5xx (P/N.: OC-GPSA-PA03)• SONY T-6xx, 415, PEG NR70V (P/N.: OC-GPSA-SO02)• Toshiba e330, e350, e740, e750 (P/N.: OC-GPSA-TO01)• Toshiba e400/e800 (P/N.: OC-GPSA-TO03)• XDA / MDA / XDA2 / MDA2 (P/N.: OC-GPSA-XM01)• Yakumo Alpha / Delta (P/N.: OC-GPSA-MI01)• Yakumo Omikron (P/N.: OC-GPSA-YA02)Se foloseste impreuna cu adaptorul ''Y'' Link spre comentariu
Blind Postat Iunie 23, 2007 Partajează Postat Iunie 23, 2007 Opa....ar cam functiona si cu zire72-ul meu... :smt003 Niste poze cu el poti face? Link spre comentariu
yo9hrb Postat Iunie 24, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 24, 2007 Deci, sa inteleg ca degeaba il conectez la calculator. Imi trebuie un PDA. Link spre comentariu
Blind Postat Iunie 24, 2007 Partajează Postat Iunie 24, 2007 cam asa se pare...nu vrei unul? :weedman:Later edit: Nu ai nevoie de calculator: copiezi softul pe card, apoi (cred) folosind adaptorul Y conectezi si cardul si gps-ul la pda.Nu stiu sigur daca vei reusi sa il conecetzi la calculator folosind un emulator de pda si un cardreader care sa stie sd (ca sa conectezi la calculator gps-ul) Link spre comentariu
yo9hrb Postat Iunie 24, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 24, 2007 Emulator pda? Daca vrei sa facem experiente, maine sunt in Buc. prin zona Fundeni. Il iau cu mine? :smt003 Link spre comentariu
Blind Postat Iunie 24, 2007 Partajează Postat Iunie 24, 2007 exact maine sunt la munca.... :axe: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum