Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Interesant - pentru moderatori

Aurel Iosif

Postări Recomandate

Pentru ca unii, altii polueaza un topic deschis de mine, mi se inchide mie topicul si nu sunt sanctionati cei in cauza. Vezi cazul cu politia la Ploiesti, dupa ce c-au gresit adresa, i-au spart usa omului, ii mai dau si amenda. Culmea ironiei, ....

Link spre comentariu

Despre care topic este vorba? Cumva asta?:

Altfel nu-mi explc ce cauta topicul asta aici.
Daca ala este topicul atunci eu nu am inteles nimic din el, si nu stiu de ce e inchis, am presupus ca ai cerut tu pe PM lui Validae sau lui Vasile.
Am observat ca si Vera s-a plans de ceva pe topicul ala, dar nu stiu si de ce.
Am impresia ca Validae a avut ceva interventii acolo, si daca este asa atunci as prefera sa ma lase pe mine sa o fac acolo unde este cazul, e frustrant sa fii pus in pozitia in care sa nu stii ce se intampla pe propria sectiune.

Deci daca ala e topicul si-l vrei redeschis, zi-mi si se face, eu nu stiu ce s-a intamplat dar ma gasesti oricand pe privat daca ai probleme pe topicuri proprii de la bazar ( vanzari, cumparari sau servicii ).

Link spre comentariu

Da, despre acesta este vorba. oricum, problema am rezolvat-o cu Romica. Au inceput sa comenteze  unii ca, asa si pe dincolo, cand eu m-am exprimat exact ce vreau sa cumpar. In fine, dar nu este corect sa fiu sanctionat fara vreo vina proprie. Multumesc de amabilitate. Lasa-l inchis. Toate cele bune .

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări