Vizitator MirceaAlexandruOctavian Postat Martie 13, 2018 Partajează Postat Martie 13, 2018 (editat) Salutare tuturor , Am mare nevoie de ajutor ! Vreau sa folosesc o tableta cu android ca ,monitor pentru retro-camere Auto! nu pot folosi camere wi-fi pentru ca imi afecteaza sistemele electronice din masina (ex: aparatura sofisticata) ! (am incercat si imi creeaza mari probleme / EX:CAND PARCHEZ IN ZONE CU SEMNAL PUTERNIC WI-FI , IMI DISTORSIONEAZA IMAGINEA) Pentru Dube / Camioane fara vizibilitate in spate, este necesara o astfel de camera ! am cumparat zeci de seturi complete de camere cu monitoare DAR MONITOARELE CEDEAZA RAPID! Tot ce imi trebuie, este o schema pentru a crea un cablu USB cu iesire separata Audio/Video EXACT CA CELE DIN POZA DE MAI JOS , PENTRU A CONECTA TABLETA LA CAMERA ! Editat Martie 13, 2018 de MirceaAlexandruOctavian Link spre comentariu
validae Postat Martie 13, 2018 Partajează Postat Martie 13, 2018 USB e un protocol de transfer date, nu poți scoate direct imagine (semnal video) prin acea mufă.Doar cu o interfață care să proceseze datele în semnal video ai putea...dar aceea înseamnă mai mult decât fire și mufe. Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 13, 2018 Partajează Postat Martie 13, 2018 Nu este posibil direct . Trebuie luat in considerare modul de functionare al portului USB din tableta : 1.Trebuie vazut in specificatii daca are functia OTG . 2.Procurarea unei interfete dedicate camerelor si compatibila cu tableta (mai vreu de gasit ). 3.Rezolvata problema alimentarii in modul OTG,pentru incarcare . Ai ajuns sa te scarpini la urechea dreapta cu stanga . Cauta un monitor mai calitativ si fa tot posibilul sa-l alimentezi cu tensiune stabilizata . Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 13, 2018 Partajează Postat Martie 13, 2018 De ce nu e posibil ? E netul plin. Link spre comentariu
sesebe Postat Martie 13, 2018 Partajează Postat Martie 13, 2018 Iti pot vinde si eu 3 modele dar daca nu merg la sistemul tau sa nu vii cu ele la mine! Legat de cele de pe net poti sa dai un exemplu pt Mircea? Numai vezi sa fie ceva usor de instalat pt ca vad ca are exeperienta la carbonizat rezistori. Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 14, 2018 Partajează Postat Martie 14, 2018 Tin minte ca am luat mai demult, foarte ieftin un convertor AV to USB, ceva EzCap, toata electronica intra in cotorul de la USB. Eu asa inteleg, ca are o camera cu AV sau numai video si vrea sa o lege la tableta care are usb sau HDMI. Mare mister, dar foarte necesar, am vazut la camioanele DHL, cand trag la rampa, nu au nici o sansa fara camera. Link spre comentariu
barbulescuorlando Postat Martie 14, 2018 Partajează Postat Martie 14, 2018 (editat) Usb-ul tabletei este pentru alimentare si date, nu pentru intrare de semnal digital. Există și unele modele cu USB OTG( cu s-a scris mai sus) La fel si HDMI. Este pentru iesire in monitor . Editat Martie 14, 2018 de barbulescuorlando 1 Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 14, 2018 Partajează Postat Martie 14, 2018 Vreau sa vad si eu o conexiune directa de la analog iesire camera la USB tableta . Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 15, 2018 Partajează Postat Martie 15, 2018 On 3/13/2018 at 9:06 AM, MirceaAlexandruOctavian said: Tot ce imi trebuie, este o schema pentru a crea un cablu USB cu iesire separata Audio/Video EXACT CA CELE DIN POZA DE MAI JOS , PENTRU A CONECTA TABLETA LA CAMERA ! Dupa editarea mesajul initial de catre autor vad ca e vorba de iesire, deci intra usb (de la camera) si iese AV (spre monitor care e o tableta). Adevarul e ca n-am vazut tableta cu intrare AV, in afara de asta ar fi vorba de un extractor nu convertor, sau de un glumet care lanseaza basica si se indoaie de ras citind raspunsurile. Link spre comentariu
fratello Postat Martie 15, 2018 Partajează Postat Martie 15, 2018 Unele telefoane/tablete pot fi folosite ca monitoare cu ajutorului unui device extern (EasyCap), daca portul USB este de tip OTG. Testat de mine : tableta Nexus 7 = OK ; telefon Xiaomi Redmi Note 4 = OK ; telefon Motorola E3 = NO (port USB non-OTG). Link spre comentariu
Vizitator Gabitom Postat Mai 8, 2018 Partajează Postat Mai 8, 2018 Buna ziua, imi puteti spune daca exista posibilitatea conectari unui dispozitiv PNI mirror link la navigatia unei Toyota Avensis T27 avand in vedere ca navigatia nu dispune de intrarile AV folosite de acest dispozitiv Link spre comentariu
Vizitator Sesedoru Postat Iunie 4, 2018 Partajează Postat Iunie 4, 2018 Buna ziua.am un renault captur,an 2017,nav originala si camera marsarier originale.am vrut sa schimb navigatia cu una android auto insa nu merge camera spate,nu o vede.stiti vreo solutie ca sa mearga camera mea pe navigatia android?din ce am inteles,ar fi vorba de ceva...convertor parca...habar n am.multumesc si sper la un ajutor Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum