Challanger Postat Iunie 23, 2007 Partajează Postat Iunie 23, 2007 Dupa cum am spus si in titlu am nevoie de un amplificator de vreo 400W ori sa-l fac ori sa-l cumpar. Buget aproximativ 1500 lei.vreau sa-mi recomanda-ti ceva ptr. 2 boxe facute cu ajutoru vostru(o sa pun si o poza) din HP15S + PST-888. La ce m-am gandit eu: http://www.telecomenzi.ro/image.php?id=3478 sau sa-mi fac un IPA 300 v2 cu ajutorul firmei psc-audio. astept raspunsurile voastre Link spre comentariu
adi_0106 Postat Iunie 23, 2007 Partajează Postat Iunie 23, 2007 daca te uiti la cate "smecherii" are implementate amplificatorul ala - iti dai seama ca in regim DIY nu o sa reusesti cu prea mare usurinta sa faci asa ceva ... iar costurile vor fi pe masuraamplificatoarele din gama asta sunt bune - dar putini le abordeaza. de ce ? simplu - pt ca e mentalitatea romanului de a evita lucrurile complexecand vad acolo display, butoane si atatea functii - ii iau emotiileLE: SA-400 are pret special - 1439 RON Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Iunie 23, 2007 Partajează Postat Iunie 23, 2007 ii dau dreptate lui ady, nu o sa poti face in veci un amplicator ca ala in regim diy :smt003 Singurul lui dezavantaj e ca are un zgomot de fond insuportabil pentru ca chinezii au facut bucle de masa la greu :smt005 Link spre comentariu
Challanger Postat Iunie 23, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 23, 2007 nu m-am referit ca sa fac unul la fel ci as vrea un amplificator ca sa faca fata la boxe si sa nu am probleme.de asta am cerut ajutorsa inteleg ca ar merge SA 400 ptr boxele mele? Link spre comentariu
adi_0106 Postat Iunie 23, 2007 Partajează Postat Iunie 23, 2007 sa inteleg ca ar merge SA 400 ptr boxele mele?da Link spre comentariu
Challanger Postat Iulie 2, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 2, 2007 Am mai gasit o varianta ptr boxele mele.am gasit sa cumpar un PHONIC MAX 2500 de la dorumic .ce ziceti,merita?momentan nu am toti banii dar peste vreo 2 saptamani nu cred k o sa fie o problema.dupa cate am citit pe forum de amplif toata lumea il lauda si mi-ar surade si mie unu:D Link spre comentariu
Challanger Postat Iulie 6, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 6, 2007 Chiar nu poate raspunde nimeni?Toata lumea si-a luat vacanta? Link spre comentariu
adi_0106 Postat Iulie 6, 2007 Partajează Postat Iulie 6, 2007 pai crezi ca Phonicu` e mai breaz ?pe tine ce te intereseaza ? puterea bruta sau functiile ?oricum, in domeniul asta - cat dai pe scula - atata face Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Iulie 6, 2007 Partajează Postat Iulie 6, 2007 SA400 este net superior phonicului din toate punctele de vedere Link spre comentariu
Challanger Postat Iulie 7, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 7, 2007 Dupa cate am inteles SA400 e MADE IN CHINA iar PHONIC-ul e MADE IN GERMANY.E adevarat?Dar acum nu pot sa comentez ,voi sunteti meseriasii.Multumesc ptr. sfaturi.Cred ca o sa raman tot la varianta SA400. :smt003 Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Iulie 7, 2007 Partajează Postat Iulie 7, 2007 Germania aia din china :arme Link spre comentariu
Challanger Postat Iulie 7, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 7, 2007 Poate ca aveti dreptate. :smt003 Puteti sa faceti o lista cu avantaje si dezavantaje?Si deosebirea dintre ele(care e mai buna si de ce?) :prayer:Defapt am inteles care e mai buna dar vreau si argumente.Multumesc :prayer: :prayer: Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Iulie 7, 2007 Partajează Postat Iulie 7, 2007 Su aici nu am nici un interes Deci despre phonic sa discutat pe alt forum, Sharky poate sa-ti confirme. Dupa masuratorile facute de el a reiesit ca este jalnic... Ala de la KON are putere cam dubla :smt005 are un egalizator incoroprat, filtre hi si lo pas, etc. Singurul dezavantaj este ca are un pic de zgomot de fond, au facut chinezii niste bucle de masa dar prin taierea a 2 fire buclucase se rezolva si asta. Daca vrei argumente asculta-le, studiaza-le si tragi concluziile singur. Intr-un cuvant ambele sunt Niste chinezarii de clasa medie la calitate dar comparatie intre cele 2 nu se poate din simplu fapt ca sunt foarte diferite din toate puncetele de vedere. o comparatie se poate face intre phonic si CS2500 de la kon Link spre comentariu
adi_0106 Postat Iulie 8, 2007 Partajează Postat Iulie 8, 2007 o comparatie se poate face intre phonic si CS2500 de la konCS2500 nu se mai aducea fost inlocuit de CS2530 - care are acelasi pret si vreo 30 W in plus la 4 ohmi :smt003 Link spre comentariu
Vizitator dorumic Postat Iulie 10, 2007 Partajează Postat Iulie 10, 2007 calitativ maxul este mai bun decit cs2500, am avut lucrat cu ambele amplificatoare si fata de cs2500 care se incalzea maxul nici nu simte sarcina, plus ca este un amplificator mai bine aranjat, mai mare si ca putere decit cs-ul si cu mult mai multe protectii , cit despre zgomot de fond , nici vorba de el ...... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum