ycc13as Postat Martie 13, 2018 Partajează Postat Martie 13, 2018 Bună ziua, ma puteti ajuta cu o problema? Am facut acest circuit de pe un site turcesc pentru eoliana. Ce pot modifica caci nu scoate mai mult de 8.9v. Mentionez ca tiristorii sunt bt 151 si in locul rezistentei de 10k am pus un potentiometru. Aceste este linkul http://www.motociclism.ro/forum/index.php?/topic/182676-releu-regulator-home-made/ Link spre comentariu
ycc13as Postat Martie 13, 2018 Autor Partajează Postat Martie 13, 2018 Am alimentat pinul 3 de la lm317 prin comutator la + baterie, mai rău, imi scade voltajul din baterie. Cumva trebuie sa schimb rezistentele de la bt151 de pe poarta cu 1k? In locul celor de 47 ohmi? Link spre comentariu
sebip Postat Martie 19, 2018 Partajează Postat Martie 19, 2018 Testarea ati realizat-o avand conectate si bobinele generatorului eolian ? Fiind cu tiristori e nevoie de acele infasurari pt a-i scoate din conductie si nu e suficienta doar conectarea lor ci si rotirea generatorului. (adica nu ati pus doar o sursa de alimentare in locul tensiunii generate de catre generatorul eolian!) De asemenea, montajul face si redresarea tensiunii si pentru buna functionare este nevoie ca tensiunea sa nu fi fost redresata anterior (presupun ca unele generatoare eoliene au prevazuta redresarea tensiunii undeva langa generator) Link spre comentariu
ycc13as Postat Martie 19, 2018 Autor Partajează Postat Martie 19, 2018 Probă am făcut cu generatorul in funcțiune, momentan din acel circuit folosesc doar puntea de diode. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum