Suciu Postat Martie 28, 2021 Partajează Postat Martie 28, 2021 Vad tot felul de comentarii, depinde de otel ,de tratament si de unde le vine materia prima.Am acoperit doua case, la mine si la sora-mea care este in Germania cu Stahldach,ea stia de ei,in comparatie cu ce se vinde in Ro, au supercalitate si alte tipuri de modele.Otel produs si vopsit in Austria, masurata de mine personal cu micrometru,tabla are 0,58 mm iar pe factura scriu 0,5.Ia sa-i vad pe ceilalti procedeaza la fel sau scriu 0,5 la masurat are 0,35? Link spre comentariu
validae Postat Martie 28, 2021 Partajează Postat Martie 28, 2021 Cred că grosimea tablei contează numai din punct de vedere al rezistenței mecanice, să nu se strâmbe când calci pe ea. Mai importantă e protecția la coroziune, nu mă avantajează cu nimic să pun tone de fier pe casă și să ruginească în câțiva ani.... Link spre comentariu
bcristian Postat Martie 28, 2021 Partajează Postat Martie 28, 2021 De ce oare sunt aproape sigur ca a masurat tabla cu tot cu vopsea? Cei care nu-s tepari spun cate grame de zinc sunt pe mp de tabla. Nu e doar calcatul, mai e si o creanga, o grindina. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum