Palade Vlad Postat Iunie 23, 2007 Partajează Postat Iunie 23, 2007 Salut. Am construit doua clone QSC dupa schema din atasament si as vrea sa fac si o protectie la scurt circuit pentru ele.Problema este ca, nu stiu ce schema sa folosesc pentru ca, dupa cum se vede pe schema, etajul final este cu colectorul la masa si nu stiu daca o schema clasica de protectie ar functiona corect...Ma puteti ajuta voi cu o schema buna?Cu stima, Palade Vlad.Va multumesc. Link spre comentariu
Vizitator DJ&Bass Postat Iunie 25, 2007 Partajează Postat Iunie 25, 2007 http://www.elforum.info/viewtopic.php?t=20181 vrzi la varinata cu 4 perechi ai si protectie la scurt dar nu este valabila daca legi in punte etajele Link spre comentariu
adircf Postat Iunie 26, 2007 Partajează Postat Iunie 26, 2007 imi pare bine ca postezi TYMY, aka dj&bass, dar banii la oamenii pe care i-ai tzepuit nu i-ai dat inca :toimonster: :axe: Link spre comentariu
Palade Vlad Postat Iunie 29, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 29, 2007 Multumesc pentru raspunsuri...o sa incerc in cel mai scurt timp acea protectie si voi vedea ce iese. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum