trasorv Postat Martie 12, 2018 Partajează Postat Martie 12, 2018 Ziua bună tuturor, acum câteva zile am "bulit" esr-ul (am uitat să descarc un condensator ) deși era oprit și nu mai funcționează. Întrebarea mea este cum pot să instalez softul din nou, ce program se folosește și cum ? Câteva detalii ar fi foarte binevenite. Mulțumesc Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 12, 2018 Partajează Postat Martie 12, 2018 Bornele de test sunt conectate direct la intrarile controlerului. Sunt sanse sub 1% sa mai fie functional.. Cumperi de la "Doru" un itegrat programat si rezolvi problema . Link spre comentariu
trasorv Postat Martie 12, 2018 Autor Partajează Postat Martie 12, 2018 Cine e "Doru" ? Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 12, 2018 Partajează Postat Martie 12, 2018 (editat) Are cateva anunturi cu vanzari , printre care si SMT. Nu stau sa caut acum , te descurci. Editat Martie 12, 2018 de Vizitator Link spre comentariu
Florinel TV Postat Martie 12, 2018 Partajează Postat Martie 12, 2018 Pune o poza cu el , ce integrat foloseste cumva ATMEGA328? Link spre comentariu
trasorv Postat Martie 12, 2018 Autor Partajează Postat Martie 12, 2018 Da, este ATMEGA 328 Link spre comentariu
Florinel TV Postat Martie 12, 2018 Partajează Postat Martie 12, 2018 Ai programator? daca nu ai atunci sa il trimiti la mine si til fac eu dar trebuie sa cumperi integratul ATMEGA328 cred ca este smd? daca este normal atunci am eu , daca este smd nu am Link spre comentariu
trasorv Postat Martie 12, 2018 Autor Partajează Postat Martie 12, 2018 (editat) Nu, nu este smd dar din întâmplare mi-a dat cineva unul și acum îl probez . Mulțumesc mult pentru ofertă, voi ține cont. Numai bine Editat Martie 12, 2018 de trasorv Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum