Vizitator Bangel Postat Iunie 23, 2007 Partajează Postat Iunie 23, 2007 SalutAm si eu o intrebare. Tin minte cum faceam in liceu la ora de electrotehnica niste placute integrate. Desen cu o carioca (presupun speciala -- nu mai tin minte exact) pe o placuta traseul circuitului integrat. Scaldam apoi placuta intr-o solutie speciala si se forma circuitul.De un pot face rost de asa ceva pentru uz personal? M-am gandit ca se cumpara de undeva sau se face comanda, insa eu nuam gasit. Ma poate ajuta cineva?Bangel Link spre comentariu
Blind Postat Iunie 23, 2007 Partajează Postat Iunie 23, 2007 Mergi pe maica domnului (daca esti din buc, daca nu...te descurci in orasul tau) si iti iei clorura ferica (solutia in care bagai cablajul) si tot pe acolo gasesti si un marker permanent (sau iei markerul de la prima librarie). Link spre comentariu
Vizitator Bangel Postat Iunie 23, 2007 Partajează Postat Iunie 23, 2007 Bun, asta mi-am dat seama din linkurile de pe site. Dar placutele? Asta e problema ...P.S. Sunt din Brasov, nu Bucuresti. Link spre comentariu
Blind Postat Iunie 23, 2007 Partajează Postat Iunie 23, 2007 Placute normale, placate cu cupru pe o fata... Link spre comentariu
Stefan Postat Iunie 23, 2007 Partajează Postat Iunie 23, 2007 citeste pe forum http://www.elforum.info/viewtopic.php?t=97 Link spre comentariu
Vizitator demeter Postat Iunie 23, 2007 Partajează Postat Iunie 23, 2007 Dute la MIKADO si cere " circuit imprimat" si "clorura ferica" (str Uranus nr.1) Link spre comentariu
Vizitator Bangel Postat Iunie 23, 2007 Partajează Postat Iunie 23, 2007 Merci mult Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum