Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tube Weekend

Max Id

Postări Recomandate

Cel mai in masura sa va dea raspunsul este colegul Max id pentru ca el a adus si boxele si sursele de semnal...sa asteptam interventia lui in acest topic si apoi voi posta si impresiile personale despre sunetul amplifurilor ascultate....

Link spre comentariu

Inca un lucru spre lauda organizatorului- fiecare participant a primit un certificat de participare,un ecuson de participant si o cutiuta-frumoasa!- cu un tub electronic in ea!

IMG_0736 (FILEminimizer).JPG

Link spre comentariu

Excelenta intrunirea, diversificata: auditii la ampurile Hi-Fi, show live la cele de chitara cu 2 instrumentisti (chitara si chitara bass, putin si vocea lui Florin), voce pe back-up (receptionera Flavia a fost vocea) si PP EL34 al lui Max_Id, masurari raspuns in frecventa si alti parametri, peisaje mirifice la Colibita, pensiune si restaurant super si 2 seri prelungite dupa miezul noptii, cu muuulta bere.

Personal am apreciat in primul rand ampurile lui Max_Id (3xPP cu EL34, 6p6s, EL84 si 2 de intrument), Popa Marius SE PL50x, klaus00 cu SE 6s4s. Binenteles ca toate au fost frumoase si s-au auzit foarte bine.

Felicitari si multumiri lui Florin Max_Id pentru organizare, a depus mult suflet si efort pentru aceasta intrunire.

Ne vedem la urmatorul baraj!

Link spre comentariu

Felicitari si din partea mea ,organizare excelenta, gazda primitoare, suprize placute,muzica de inalta calitate oferita de instrumentisti  foarte talentati iar publicul a fost alcatuit din oameni de calitate apoi il apreciez in mod deosebit pe Florin Max_id pentru toate amplificatoarele construite, aparatura cu care sa dotat si energia cu care a organizat acesta intrunire 

Amplificatoarele prezentate au generat discutii interesante si in mod sigur utile, atmosfera extrem de relaxanta pe scurt o intrunire reusita

DSCN0793.JPG

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

A fost o intalnire reusita doar datorita prezentei domniilor dumneavoastra!

Am scris asta in primul rand pentru ca fara prezenta dumneavoastra, eforturile mele ar fi fost doar o vanare de vant.

Multumesc inca o data celor care au fost prezenti !

Aceasta a fost prima

INTALNIRE NATIONALA A CONSTRUCTORILOR DE APARATURA AUDIO PE TUBURI DIN ROMANIA !

----------------------------------------------------------------------

Incintele pe care s-au facut auditiile au fost  PEAVEY SP4 ( am adaugat pdf.-ul cu specificatiile)

Ca si surse de semnal am folosit doua Technics slpg470a

Masuratori s-au efectuat  cu urmatoarele:

HP35665A 2-Channel DC to 102.4 kHz Dual Channel Dynamic Signal Analyzer

VC-7504: 100MS/s(4-CH simultaneously) 150MHz Bandwidth, Deep Memory of 8kw/CH

sarcina rezistiva 8Ohm/50W

dl.jpg

technics_sl-pg470a_cd_player.jpg

pea.jpg

PEAVEY sp4_specificatii.pdf

Editat de Max Id
Link spre comentariu
19 minutes ago, arcgotic said:

Felicitari pentru tot!

===

boxele Peavey se pot asculta undeva? Sunt curios cum suna, poate 'canta' in vre-un bar/club.. . Multumesc!

Se pot asculta la mine la atelier.

Link spre comentariu

Vazand spectrul armonic al amplifului prezentat de colegul Popa Marius, automat se naste intrebarea cum au prezentat celelalte amplificatoare spectrul armonic?

Ar fi de invatat ptr. cei care construiesc si regleaza amplificatoare dupa ureche si avometru.Asta binenteles daca nu este jenant.

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...
La 29.08.2018 la 12:50, simson a spus:

Vazand spectrul armonic al amplifului prezentat de colegul Popa Marius, automat se naste intrebarea cum au prezentat celelalte amplificatoare spectrul armonic?

Ar fi de invatat ptr. cei care construiesc si regleaza amplificatoare dupa ureche si avometru.Asta binenteles daca nu este jenant.

Eu sunt de principiul "Ascult muzica cu urechile nu cu osciloscopul." Si mai am un principiu: "Ce masoara bine, suna bine, ce masoara prost, suna prost". Pot face un silogism si sa zic ca "Ce suna bine, masoara si bine" ? 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări