Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tube Weekend

Max Id

Postări Recomandate

On 8/13/2018 at 9:29 PM, Max Id said:

Au mai ramas 10 zile si o camera!
Cine mai doreste cine mai pofteste!?!

PRIMA INTALNIRE NATIONALA A CONSTRUCTORILOR DE APARATURA ELECTRONICA PE TUBURI DIN ROMANIA!

received_231286000904883.jpeg

Editat de Max Id
Link spre comentariu

Felicitari!

O excelenta initiativa, sunt madru sa vad asa ceva si in tara noastra,poate se va permanetiza!

Mi-as fi dorit sa vin si eu dar din pacate concediul meu incepe pe data de 27 August,iar programat pentru acest concediu este un traseu lung prin tara incepand cu Moldova pana in Nord,o parte din Transilvania si apoi acasa!

Felicitari, mult succes si va doresc o mare reusita!:n1

Editat de LMOlimpiu
Link spre comentariu

colibita_lake_in_the_morning.jpg

Sunt de ieri la Colibita, foarte frumoasa zona, drumul este in curs de modernizare, mai lent (cca 15km) dar se merge bine. DImineata si seara nu este de maneca scurta. E bine de vizitat un market din Bistrita pentru ultime cumparaturi.

Link spre comentariu

Recomand a se folosi drumul de acces de la iesirea din Mureseni Bargaului. Aceste fiind reabilitat acum un an. 

Da, drumul de acces din centrul comunei Prundul Bargaului, care trece prin Bistrita Bargaului, este in curs de reabilitare.

Link spre comentariu

Desi nu este lampa e un tub care merita pastrat intr-o cutiuta sau expus in diverse moduri.

lamp_06.jpg

Dupa cum se vede e un cuart de 5 mega in tub de sticla, cu mult golden plated, poza e de pe net si nu reflecta foarte bine frumusetea lui. E putin mai mare decat un ECC83. Am 3 bucati, una cadou pt. Max Id si una pentru primul participant la Colibita care se arata interesat printr-o postare aici (a treia bucata o pastrez).

P.S. Pensiunea Lac Colibita are un restaurant excelent, poate cel mai bun din Colibita, mancare si servicii excelente la preturi decente.

Link spre comentariu

Felicitari organizatorilor si participantilor. Am vrut sa fiu prezent, dar diverse impedimente si nu aveam ce arata ca inca nu am terminat amplificatorul.

Cat mai multe poze.

Link spre comentariu

Salutari tuturor!

Am revenit de la intalnirea lamparilor din Colibita...

Pai,sa incepem cu inceputul!...amfitrionul nostru ,d-l Florin adica Max id pe acest forum....

...aici inlocuia materia prima consumata de participanti:

IMG_0734 (FILEminimizer).JPG

Organizarea a fost de nota 1.000....daca exista aceasta nota!

Locatia ca amplasament,facilitati si ambianta  a depasit toate asteptarile!...poze edificatoare cu locatia ,sala de muzica si o parte din scule:

IMG_0729 (FILEminimizer).JPG

IMG_0730 (FILEminimizer).JPG

IMG_0731 (FILEminimizer).JPG

Link spre comentariu

De asemenea ,domnia-sa a invitat pentru teste si ambianta un coleg chitarist de meserie- cu adevarat meserias domnul respectiv!!!...din pacate nu i-am retinut numele!-si alte scule celebre dupa marca cu care s-au facut comparatii...sculele mai sus mentionate ,in poze....din pacate lipseste ampliful cu care a venit d-l chitarist,nu am apucat sa-l pozez...

IMG_0713 (FILEminimizer).JPG

IMG_0714 (FILEminimizer).JPG

Link spre comentariu

Trebuie scos in evidenta faptul ca tot amfitirionul -Max id- a adus pentru teste,analizorul de spectru,oscul cu 4 spoturi si generatorul de semnal....se pot vedea intr-una din pozele prezentate la ambianta....asa organizator...mai rar!....nu mai spun ca pe terasa-nu se vede in poze!- a fost amplasat  un sistem audio complet adica mixer,amplif de putere si boxe....

Participantii:

-prima poza de la stanga la dreapta : Vivian , flomar , bit

-a doua poza de la stanga la dreapta : mojnost , alex_ppk

IMG_0725 (FILEminimizer).JPG

IMG_0733 (FILEminimizer).JPG

Editat de flomar60
Link spre comentariu

Amplificatoarele prezentate de participanti:

-ampliful lui bit - poza 1

-ampliful lui Popa Marius - poza 2 

-ampliful lui Vivian - poza 3

-ampliful lui Alex_ppk...poza este facuta inainte de a fi montate lampile...6N1P  ; EL 34...

IMG_0707 (FILEminimizer).JPG

IMG_0720 (FILEminimizer).JPG

IMG_0722 (FILEminimizer).JPG

IMG_0717 (FILEminimizer).JPG

Editat de flomar60
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări