Max Id Postat Aprilie 3, 2018 Autor Partajează Postat Aprilie 3, 2018 On 02.04.2018 at 10:14 AM, mojnost said: Cu mare drag as veni si eu, mai ales ca sunt nascut si am copilarit in zona (BN), peste 2 dealuri de Colibita, dar nu pot sa promit de acum, vedem mai aproape de termen. Va așteptăm cu mare drag! Mai sunt câteva luni bune până la momentul respectiv. O prima întâlnire națională de acest gen nu e de ratat. Au să mai fie a 2-a, a 3-a...dar cu siguranță prima nu va mai fi :). Este o întâlnire deschisa publicului și se urmărește mediatizarea faptului că în România inca se mai construiește aparatura electronică pe tuburi. Încă mai există persoane pasionate care nu doresc că acest segment al electronici sa fie dat uitării. "Puneți mana și mai construiți un amplificator!" Numai bine! 4 Link spre comentariu
tm07uxo Postat Iunie 6, 2018 Partajează Postat Iunie 6, 2018 Stimati membri si membrane....Scuzati OF topic dar poate sint amatori.....In tara vecina spre vest la numai vreo 20Km de granita se tine o intilnire a constructorilor amatori de echipamente HI-FI .....Poate facem o invazie.....Afisul vorbeste de la sine..Locatia HODMEZOVASARHELY ...Pensiunea ANDRASSY....Str. Andrassy ...Nr. 50...Iunie 16 . Link spre comentariu
Toader Postat Iunie 7, 2018 Partajează Postat Iunie 7, 2018 Patru santem deja sigur vizitatori.Poate mai sant si altii din zona Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 7, 2018 Partajează Postat Iunie 7, 2018 Acum 8 minute, Toader a spus: Patru santem deja sigur vizitatori.Poate mai sant si altii din zona Particip si eu impreuna cu @simson Link spre comentariu
Toader Postat Iunie 7, 2018 Partajează Postat Iunie 7, 2018 Super.Ne cunoastem acolo.Merg cu un DAC pe lampa.Sper ca ma va lasa careva producator sa testam oarece Link spre comentariu
Haralambie Postat Iunie 7, 2018 Partajează Postat Iunie 7, 2018 Ma declar curios, dar nu mi se spun multe despre eveniment. Care este programul pe zile si ore, apoi unde se tin aceste intalniri si cine le modereaza. Cum se face plata si care este costul. Link spre comentariu
Toader Postat Iunie 7, 2018 Partajează Postat Iunie 7, 2018 Sant date in afis.Adresa e Hodmezovasarhelyen, o singura zi, in 16 iunie, de pe la 10 dimineata.Sumele ptr intrare sau vizita sant modice.Agoston Lajos e domnul care e amfitrion.Preponderent vor fii Push-Pull lucrari. Link spre comentariu
Haralambie Postat Iunie 7, 2018 Partajează Postat Iunie 7, 2018 poate vorbim o alta limba https://www.facebook.com/events/374383633035856/ Link spre comentariu
hpavictor Postat Iunie 7, 2018 Partajează Postat Iunie 7, 2018 Dnul Agoston Lajos este un guru audio . In sensul bun ! 1 Link spre comentariu
Toader Postat Iunie 7, 2018 Partajează Postat Iunie 7, 2018 (editat) Userul tm07uxo a spus cat se poate de clar ca isi cere scuze de off-topic.Normal ca vorbim alta limba.Intalnirea e in Ungaria iar expozanti sant doar o zi, cu sistemele lor.Unii sant constructori de amplifuri pe lampi, altii de difuzoare. Editat Iunie 7, 2018 de Toader 1 Link spre comentariu
Toader Postat Iunie 7, 2018 Partajează Postat Iunie 7, 2018 Se pare ca vom avea cativa de pe elforum o camera a noastra unde putem merge cu sculele noastre.Frumos din partea celui care s-a interesat sa rezolve treaba asta. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 7, 2018 Partajează Postat Iunie 7, 2018 Acum 15 minute, Toader a spus: Se pare ca vom avea cativa de pe elforum o camera a noastra unde putem merge cu sculele noastre.Frumos din partea celui care s-a interesat sa rezolve treaba asta. @simson Link spre comentariu
Vizitator Dani.. Postat Iunie 7, 2018 Partajează Postat Iunie 7, 2018 La 11.03.2018 la 19:50, Max Id a spus: Am deosebita placere de a va invita la urmatorul eveniment: www.facebook.com/events/374383633035856/ Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 7, 2018 Partajează Postat Iunie 7, 2018 Care este ideea ? Link spre comentariu
Toader Postat Iunie 7, 2018 Partajează Postat Iunie 7, 2018 Ideea e ca vom merge in Ungaria niste romani si vom prezenta ce scule avem pe acasa. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum