Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tube Weekend

Max Id

Postări Recomandate

On 02.04.2018 at 10:14 AM, mojnost said:

Cu mare drag as veni si eu, mai ales ca sunt nascut si am copilarit in zona (BN), peste 2 dealuri de Colibita, dar nu pot sa promit de acum, vedem mai aproape de termen.

Va așteptăm cu mare drag!

Mai sunt câteva luni bune până la momentul respectiv.

O prima întâlnire națională de acest gen nu e de ratat. Au să mai fie a 2-a, a 3-a...dar cu siguranță prima nu va mai fi :).

Este o întâlnire deschisa publicului și se urmărește mediatizarea faptului că în România inca se mai construiește aparatura electronică pe tuburi.

Încă mai există persoane pasionate care nu doresc că acest segment al electronici sa fie dat uitării.

"Puneți mana și mai construiți un amplificator!"

Numai bine!

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

Stimati membri si membrane....Scuzati  OF topic dar poate sint amatori.....In tara vecina spre vest la numai vreo 20Km de granita se tine o intilnire a constructorilor amatori de echipamente HI-FI  .....Poate facem o invazie.....Afisul vorbeste de la sine..Locatia HODMEZOVASARHELY  ...Pensiunea ANDRASSY....Str. Andrassy ...Nr. 50...Iunie 16 .file.php?id=21221&mode=view

Link spre comentariu

Ma declar curios, dar nu mi se spun multe despre eveniment.

Care este programul pe zile si ore, apoi unde se tin aceste intalniri si cine le modereaza. Cum se face plata si care este costul. 

Link spre comentariu

Sant date in afis.Adresa e Hodmezovasarhelyen, o singura zi, in 16 iunie, de pe la 10 dimineata.Sumele ptr intrare sau vizita sant modice.Agoston Lajos e domnul care e amfitrion.Preponderent vor fii Push-Pull lucrari.

Link spre comentariu

Userul tm07uxo a spus cat se poate de clar ca isi cere scuze de off-topic.Normal ca vorbim alta limba.Intalnirea e in Ungaria  iar expozanti sant doar o zi, cu sistemele lor.Unii sant constructori de amplifuri pe lampi, altii de difuzoare.

Editat de Toader
Link spre comentariu

Se pare ca vom avea cativa de pe elforum o camera a noastra unde putem merge cu sculele noastre.Frumos din partea celui care s-a interesat sa rezolve treaba asta.

Link spre comentariu
Acum 15 minute, Toader a spus:

Se pare ca vom avea cativa de pe elforum o camera a noastra unde putem merge cu sculele noastre.Frumos din partea celui care s-a interesat sa rezolve treaba asta.

@simson

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări