Max Id Postat Martie 11, 2018 Partajează Postat Martie 11, 2018 Am deosebita placere de a va invita la urmatorul eveniment: www.facebook.com/events/374383633035856/ 1 Link spre comentariu
vivian Postat Martie 11, 2018 Partajează Postat Martie 11, 2018 3 locuri si pentru mine. Plata totala in momentul deschiderii contului. Sper sa nu fiu primul si singurul.... 1 Link spre comentariu
Max Id Postat Martie 13, 2018 Autor Partajează Postat Martie 13, 2018 Cateva repere ale evenimentului: Vineri 24.08.2018 Prezentare de echipamente electronice pe tuburi dedicate instrumentelor muzicale: Amplificatoare pentru chitara electrica, pedale si efecte pentru chitara electrica, cabinete pentru chitara electrica. Teste si demonstratii pe respectivele echipamente. Sambata 25.08.2018 Prezentare de echipamente electronice pe tuburi dedicate auditiilor muzicale: Preamplificatoare audio, amplificatoare audio, boxe si incinte acustice. Auditie muzicala. Duminica 26.08.2018 Talcioc Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 13, 2018 Partajează Postat Martie 13, 2018 Este un loc minunat insa exagerat de de ingradit de proprietati private, unele pensiuni practica preturi nejustificate iar la una din ele era obligatorie descaltarea la intrarea in pensiune lucru comunicat inainte de cazare inclusiv faptul ca pensiunea era un santier in plin weekend. Pensiunea aleasa de Max Id este rezonabila si intilnirea poate fi de succes cunoscind seriozitatea organizatorului id Link spre comentariu
Max Id Postat Martie 18, 2018 Autor Partajează Postat Martie 18, 2018 Ce ați include într-un Top10 al melodiilor care scot in evidenta calitățile unui amplificator audio? Link spre comentariu
Patefon Postat Martie 19, 2018 Partajează Postat Martie 19, 2018 (editat) Camille Saint-Saëns - Danse Macabre : P.S. Intrucat nu ma lasa mai mult de un YouTube mai adaug 2 - 3 preferinte mai tarziu. Editat Martie 19, 2018 de Patefon Lamuriri Link spre comentariu
Patefon Postat Martie 19, 2018 Partajează Postat Martie 19, 2018 Compozitorul nostru Bogdan Ota cu Etude Link spre comentariu
klauss00 Postat Martie 30, 2018 Partajează Postat Martie 30, 2018 salut! 2 locuri si pentru mine Link spre comentariu
Max Id Postat Aprilie 1, 2018 Autor Partajează Postat Aprilie 1, 2018 The list 1. Alexppk 2. Brico 3. Byt 4. Dan Minciu 5. Klauss00 6. Maxid 7. Vivian 8. Vsimon Daca cineva a fost omis sau adaugat fara voia domniei sale... Strigati tare! ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Pensiunea are doar 11 camere pentru cazare (24 paturi cu posibilitate de suplimentare pana la 30) si este rezervata integral in peroada 24.08.18 -- 26.08.18. Asa ca... Primul venit, primul servit. Pretul pentru inchirierea integrala a pensiuni in perioada mentionata mai sus este de 4250Ron, din care s-a achitat deja 50%. Daca se va depasi numarul de locuri de cazare ....mai suplimentam cu o pensiune...doua... trei.... (Am primit o oferta pentru o vila cu 6 camere.) https://www.turistinfo.ro/colibita/cazare-colibita/pensiunea_lac_colibita-c99478.html Link spre comentariu
dvb Postat Aprilie 1, 2018 Partajează Postat Aprilie 1, 2018 Felicitari pentru initiativa! Vrea sa vin si eu, daca nu-mi intervine ceva in program pina atunci... Link spre comentariu
Max Id Postat Aprilie 1, 2018 Autor Partajează Postat Aprilie 1, 2018 4 hours ago, dvb said: Felicitari pentru initiativa! Vrea sa vin si eu, daca nu-mi intervine ceva in program pina atunci... Multumim pentru felicitari! Va trec in lista? Link spre comentariu
Max Id Postat Aprilie 1, 2018 Autor Partajează Postat Aprilie 1, 2018 5 hours ago, Max Id said: The list 1. Alexppk 2. Brico 3. Byt 4. Dan Minciu 5. Klauss00 6. Maxid 7. Vivian 8. Vsimon 9. Kvvaudio 10. Dvb ?? Daca cineva a fost omis sau adaugat fara voia domniei sale... Strigati tare! ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Pensiunea are doar 11 camere pentru cazare (24 paturi cu posibilitate de suplimentare pana la 30) si este rezervata integral in peroada 24.08.18 -- 26.08.18. Asa ca... Primul venit, primul servit. Pretul pentru inchirierea integrala a pensiuni in perioada mentionata mai sus este de 4250Ron, din care s-a achitat deja 50%. Daca se va depasi numarul de locuri de cazare ....mai suplimentam cu o pensiune...doua... trei.... (Am primit o oferta pentru o vila cu 6 camere.) https://www.turistinfo.ro/colibita/cazare-colibita/pensiunea_lac_colibita-c99478.html update! Link spre comentariu
dvb Postat Aprilie 1, 2018 Partajează Postat Aprilie 1, 2018 In principiu "da" insa cu confirmare mai aproape de eveniment... sa-i spunem rezervare ☺ Link spre comentariu
Max Id Postat Aprilie 1, 2018 Autor Partajează Postat Aprilie 1, 2018 10 minutes ago, dvb said: In principiu "da" insa cu confirmare mai aproape de eveniment... sa-i spunem rezervare ☺ S-a notat. Multumesc! Link spre comentariu
mojnost Postat Aprilie 2, 2018 Partajează Postat Aprilie 2, 2018 Cu mare drag as veni si eu, mai ales ca sunt nascut si am copilarit in zona (BN), peste 2 dealuri de Colibita, dar nu pot sa promit de acum, vedem mai aproape de termen. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum