FLORIN IORDACHE Postat Martie 10, 2018 Partajează Postat Martie 10, 2018 Buna ziua ! Am si eu o mica intrebare la dvs,stie cineva cam in cat timp trebuie sa se incarce bateria la acest telefon ? Va anunt ca am incarcatorul lui original,samsung 5V /1.0A . Astept un raspuns de la cine are acest telefon ! Va multumesc ! Link spre comentariu
NICA Postat Martie 10, 2018 Partajează Postat Martie 10, 2018 Va salut dl. Florin.Am si eu acest tip si se incarca plecand de la 15% cam in 5 ore. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Martie 10, 2018 Autor Partajează Postat Martie 10, 2018 (editat) Acum 7 minute, NICA a spus: Va salut dl. Florin.Am si eu acest tip si se incarca plecand de la 15% cam in 5 ore. Ok,va multumesc fff mult pentru raspunsul acordat ! Deci nu are nici un defect,tot cam atat dureaza si al meu. Adica al meu de la 1% dureaza 5 ore,nu stiu cat dureaza de la 14%-15%, dar s-ar putea sa dureze vreo 4 ore jumate. O zi minunata va doresc ! Doamne ajuta ! Editat Martie 10, 2018 de FLORIN IORDACHE Link spre comentariu
NICA Postat Martie 10, 2018 Partajează Postat Martie 10, 2018 Cam asa dar nu este sanatos sa-l lasati pana la 1% Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Martie 10, 2018 Autor Partajează Postat Martie 10, 2018 Ok,am inteles ! De aici inainte nu o sa-l mai las sa scada sub 14% -15 % . Mii de multumiri ! Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Martie 10, 2018 Autor Partajează Postat Martie 10, 2018 Ma scuzati,dar vreau sa mai stiu si cat va tine incarcarea bateriei ?? Pe mine ma tine vreo 2-3 zile maxim,dar eu nu prea il folosesc asa mult,mult.....adica mai mult sta in asteptare,in stand by. Link spre comentariu
NICA Postat Martie 10, 2018 Partajează Postat Martie 10, 2018 Este o durata normala dar depinde si de aplicatiile instalate.Unele consuma mult,altele mai putin.Daca sta conectat permanent pe net sau wifi consuma serios.2-3 zile pentru un smart este acceptabil,in timp datorita uzurii bateriei timpul va mai scadea.Cand nu-l frec pe net sau wifi tot cam 3 zile ma tine bateria. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Martie 10, 2018 Autor Partajează Postat Martie 10, 2018 Ok,am inteles ! Pai eu am ca si aplicati,facebook, mesengerul facebook,youtube si chrome + ce mai are el din fabrica. Iar eu nu tin conectat internetul permanent,il conectez doar cand am nevoie sa navigez pe net ,atat, in rest il tin inchis netul. Va multumesc fff fff mult pentru raspunsurile oferite ! Acum raman dator la dvs ! Link spre comentariu
Dxxx Postat Martie 10, 2018 Partajează Postat Martie 10, 2018 Teoria spune ca ar fi preferabil sa nu descarci bateria sub 30% si nici sa o incarci peste 70% - asta ca sa obtii viata maxima a bateriei. Plus sa stea la temperatura cat mai mica. In practica poti sa incerci sa te apropii cat mai mult de cazul teoretic, chiar daca nu la toate ciclurile de incarcare, dar la cat mai multe posibil. Oricum daca il incarci mai des nu strici nimic, iar incarcare/descarcare completa nu este de nici un fel necesara bateriei. Totusi unele sisteme de incarcare inteligente au nevoie pentru calibrarea a 100% capacitate baterie de o incarcare + o descarcare completa. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Martie 10, 2018 Autor Partajează Postat Martie 10, 2018 (editat) Acum 14 minute, Dxxx a spus: Teoria spune ca ar fi preferabil sa nu descarci bateria sub 30% si nici sa o incarci peste 70% - asta ca sa obtii viata maxima a bateriei. Plus sa stea la temperatura cat mai mica. In practica poti sa incerci sa te apropii cat mai mult de cazul teoretic, chiar daca nu la toate ciclurile de incarcare, dar la cat mai multe posibil. Oricum daca il incarci mai des nu strici nimic, iar incarcare/descarcare completa nu este de nici un fel necesara bateriei. Totusi unele sisteme de incarcare inteligente au nevoie pentru calibrarea a 100% capacitate baterie de o incarcare + o descarcare completa. OK,am inteles ! @NICA il rog pe domnul,NICA sa-mi mai spuna si mie daca la telefonul dansului face chestia aceasta,de exemplu : daca il tine in stand by 5-10 min...telefonul,iar apoi daca apasa pe butonul power, daca pentru o fractiune de secunda ramane ceasul in urma? Astept raspuns ! Va multumesc ! Editat Martie 10, 2018 de FLORIN IORDACHE Link spre comentariu
NICA Postat Martie 10, 2018 Partajează Postat Martie 10, 2018 Acum 5 minute, FLORIN IORDACHE a spus: .....iar apoi daca apasa pe butonul power, daca pentru o fractiune de secunda ramane ceasul i Da,exact asa face de parca a uitat sa mai mearga dar isi revine imediat. In legatura cu teoria incarcarii aste corect scris de Dxxx dar cine sta tot timpul sa faca procedura? Am zis ca mai bine cumpar la 2-3 ani alta baterie decat sa stau cu ochii pe ea ca pe butelie... ca tot nu au viata vesnica. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Martie 10, 2018 Autor Partajează Postat Martie 10, 2018 (editat) Eu unul stiu ca aceasta operatie cu incarcarea bateriilor de la 0 % la 100 % era valabila doar la telefoanele cele vechi,adica cele care nu aveau baterii dastea (Lithium-ion). Dar pentru aceste bateriile Lithium-ion nu mai trebuie facut asa,am intrebat odata si la Vodaf....si mi-a zis ca nu mai e ca inainte,acum toate bateriile sant Lithium-ion,da oricum acum nu stiu care e adevarul... Dar oricum vorba domnului,Nica daca ma tine 3-4 ani,sunt fff fff multumit. Da oricum va multumesc fff fff mult pentru raspunsurile oferite ! Editat Martie 10, 2018 de FLORIN IORDACHE Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum