Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cumpar cablaj

minimals

Postări Recomandate

Cumpar cablaj pentru o sursa Hv sau cineva care poate sa faca un cablaj cu tot cu componente la preturi modeste din bucuresti.

Ca schema m am gandit ca asta ar fi ok.

Scuze daca am gresit topicul.

received_1817090764988136.png

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• minimals

4

• QQme

1

• mars01

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Ca sa va ajute cineva cu PCB-ul trebuie sa specificati de unde veti procura componentele si cum preferati sa fie realizat: in tehnologie thru - hole sau SMD.

Mai mult decat atat, trebuie sa specificati pentru fiecare componenta un link cu datasheet-ul acesteia pentru a determina footrint-urile pe PCB. Daca doriti sa montati si transformatorul pe PCB atunci trebuie mentionat si modelul aceluia cat si datasheet-ul.

Ca si idee, pretul componentelor in varianta SMD (mosfetul si regulatorul sunt TH) fara sa includa transformatorul, este de cca 40lei (include TVA, mosfetul este cel mai scump ~15lei, pret calculat pe site furnizor de componente - nu mentionez care pentru ca un anume domn de aici de pe forum mi-a mai trimis un warning altadata pentru acelasi lucru). Pretul PCB-ului este probabil in jur de 20 ... 30 lei. 

Editat de mars01
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări