minimals Postat Martie 10, 2018 Partajează Postat Martie 10, 2018 Cumpar cablaj pentru o sursa Hv sau cineva care poate sa faca un cablaj cu tot cu componente la preturi modeste din bucuresti. Ca schema m am gandit ca asta ar fi ok. Scuze daca am gresit topicul. Link spre comentariu
QQme Postat Martie 10, 2018 Partajează Postat Martie 10, 2018 Trebue sa dati mai multe detalii,scopul,valoarea HV,marimea,oricum inceputul descurajeaza,,pret minimal,, Link spre comentariu
minimals Postat Martie 10, 2018 Autor Partajează Postat Martie 10, 2018 Doresc sa fac sursa hv 15kv.pret depinde de maestria celui care a facut o face,cablaje montare piese.... Qqme nu vand ,cumpar Link spre comentariu
mars01 Postat Martie 10, 2018 Partajează Postat Martie 10, 2018 (editat) Ca sa va ajute cineva cu PCB-ul trebuie sa specificati de unde veti procura componentele si cum preferati sa fie realizat: in tehnologie thru - hole sau SMD. Mai mult decat atat, trebuie sa specificati pentru fiecare componenta un link cu datasheet-ul acesteia pentru a determina footrint-urile pe PCB. Daca doriti sa montati si transformatorul pe PCB atunci trebuie mentionat si modelul aceluia cat si datasheet-ul. Ca si idee, pretul componentelor in varianta SMD (mosfetul si regulatorul sunt TH) fara sa includa transformatorul, este de cca 40lei (include TVA, mosfetul este cel mai scump ~15lei, pret calculat pe site furnizor de componente - nu mentionez care pentru ca un anume domn de aici de pe forum mi-a mai trimis un warning altadata pentru acelasi lucru). Pretul PCB-ului este probabil in jur de 20 ... 30 lei. Editat Martie 10, 2018 de mars01 Link spre comentariu
minimals Postat Martie 10, 2018 Autor Partajează Postat Martie 10, 2018 Momentan am vb cu cineva.va multumesc,vroiam ceva simplu nu complex sau din smd uri. Link spre comentariu
minimals Postat Martie 25, 2018 Autor Partajează Postat Martie 25, 2018 (editat) . Editat Martie 25, 2018 de minimals Link spre comentariu
Postări Recomandate