Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce parere aveti despre cei care zgarie masinile? O patzi eu!

Adrian Luben

Postări Recomandate

• Răspunsuri 44
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Adrian Luben

16

• one

4

• Blind

4

• lulu07

4

Top autori în acest subiect

La el e vorba de razbunare, nu de pustani care stau prin zona si n-aveau ce face, asa ca au zis sa zgarie masina profei de nush ce materie, pt ca e profa.Pustanii in general cand stau in gashca, fac caterinca, baga in ei seminte, eventual bere, n-au treaba cu zgariatul masinilor sau alte chestii d-astea (cel putin pe la mine prin zona asa este). Daca au probleme cu careva, se strang toti si merg pe la respectivul la bloc si il iau la omor, apoi se tireaza acasa.La partea cu lasatul corigentilor, atat in generala cat si in liceu (am avut parte de niste locuri semipopulate cu indieni) se recurg la tentative de amenintari in clasa, apoi daca il prind proful respectiv pe strada ii zic cateva "de duh" si eventual cateva flegme pe haine si gata; mai mult nu fac pentru ca nu sunt idioti sa intre in puscarie pentru ca au batut un profesor (de obicei au prieteni/frati care o ard prin puscarii din motive asemanatoare).Daca te duci la ei si ii pui "sefului" mana in gat iar ei nu au nici o vina, fie vor sari toti pe tine, fie o sa iti gasesti masina mai rau decat ultima oara.In principiu, daca e vorba de romani/tigani, razbunarile nu tin de distrugere de obiecte, gen masini, etc. ci pur si simplu cafteala. Cand vine vorba de chinezi/arabi sau alte natii, distrugerea de bunuri e pe primul loc.Nu stiu daca se aplica si in alte parti, insa unde am crescut eu asa se practica.

Link spre comentariu
Vizitator n0r1s

si in afara de zgiriat se mai practica suturile in oglinzi. in bucuresti in zona foisor e foarte des intilnita. se string cretini care beau noaptea si se plictisesc. cind nu iti deseneaza pe masina iti rup oglinzile. nu au "sefi" nu sunt gasti sunt doar retardatii din zona care se stiu unul pe altul.eu daca o sa vad noaptea de la balcon cind se intimpla "fapta" o sa fac rost de puscoci din ala cu aer comprimat si le umflu picioarele. n-au cum sa ma vada :snakeman: eu nu cred sa nu se intimple in continuare vesnic. doar e made in ro. :toimonster:

Link spre comentariu

si in afara de zgiriat se mai practica suturile in oglinzi. in bucuresti in zona foisor e foarte des intilnita. se string cretini care beau noaptea si se plictisesc. cind nu iti deseneaza pe masina iti rup oglinzile.eu nu cred sa nu se intimple in continuare vesnic. doar e made in ro. :toimonster:

Cand imi iau masina mea(sa fie numai a mea), daca mi se intampla chestii din astea, o umplu cu camere ascunse, ii pun mitraliere, tun cu apa, sa ii vad ce-mi mai fac :smt005
Link spre comentariu

Am rezolvat problema, masina e in service acum.Am facut ieri cateva poze, le-am pus in primul post, sunt mai intunecate ca era in garaj, unealta folosita, un cui, cu varfu pe usa si cu maciulia pe capota.

Link spre comentariu

Aici conteaza mult diferenta de varsta intre gasca si tine:1 daca e mare o sa zica uite "tataie sa luat aseara de mine hai sai facem masina varza"2 daca e apropiata o sa puna botu si o sa te lase in pace.Cati elevi poate lasa n profesor corijent repetent? Iai pe toti pe rand vorbeste cu parinti lor si poate rezolvi ceva. Daca nu imi fac firma cu yo9hrb si te rezolvam :) stii tu era un sticker pentru masinaEnsured by mafia, you hit me ,we hit you! :d

Link spre comentariu

e apropiata de mine, cat despre firma, daca toate merg ca pe roate, va angazej eu ca recuperatori de daune si datorii. A mai avut o ruda de-a mea o altercatie de vreo cateva sute mil. dupa ce "l-a tras cineva in gat", toate au fost rezolvate in instanta. Si de aia zic, va platesc bine, BMW ce tip doriti, bani la refuz, etc. ca doar cererea e mare :yawinkle:

Link spre comentariu

Firma tocmai mi-am facut. Dar nu stiu ce cod CAEN are activitatea de recuperator :snakeman: . Ca sigur nu merge consultanta.

Pai e fara cod :yawinkle: , bafta, sa ai mult succes in afaceri!!! :weedman:
Link spre comentariu

poti sa-ti pui o alarma normala de masina+o mica extensie,adica un mic emitator. ca receptor,pui ceva care face zgomot de ex,si stii ca e masina ta care a fost atacata

Link spre comentariu

poti sa-ti pui o alarma normala de masina+o mica extensie,adica un mic emitator. ca receptor,pui ceva care face zgomot de ex,si stii ca e masina ta care a fost atacata

aud alarma, care e f. buna, dar cand cineva zgarie masina, nu detecteaza, nu exista asa ceva(care sa nu fie aiurea, in sensul ca sa nu se declanseze ca nebuna)Cel mai sigur: platesc un aurolac si-l pun sa pazeasca cu un par :smt005Lasand gluma de o parte, o sa-mi fac un sistem de supraveghere, care va rezolva aproape toate problemele. O sa va tin la curent cu el, dar cred ca o sa mai dureze ceva timp ca sunt f. ocupat acum :yawinkle:
Link spre comentariu

Lasand gluma de o parte, o sa-mi fac un sistem de supraveghere, care va rezolva aproape toate problemele. O sa va tin la curent cu el, dar cred ca o sa mai dureze ceva timp ca sunt f. ocupat acum :yawinkle:

ambitioneaza-i pe draci...scoala' evoluaza :yawinkle:....pe cei cu prastia i-o prinde in cadru? :smt017
Link spre comentariu

Ca sa eviti eficient o agresiune la adresa masinii sau altui bun care nu e protejat intr-o incinta (garaj, magazie, casa etc), nu prea ai multe de facut. Nu trebuie sa te cunoasca cineva sau sa aiba ceva cu tine ca sa lase urme pe bunul respectiv. De multe ori e din distractie/plictiseala/necaz ca tu ai si el nu. Si nu vor dispare ''baietii de cartier'', ci se vor tot inmulti, odata cu cresterea naturala a populatiei si saracirea continua a ei. Asta e viitorul, asta e modelul importat de la ''licuriciul cel mare''.O solutie ar fi sa ai o masina care sa nu evidentieze urmele de zgirieturi. Ar merge unele modele de epoca, cum ar fi: Volga, Tatra (limuzina), Warsava, sau unele de armata ca TAB sau Kraz (preferatul meu), toate vopsite mat in culori de camumflaj. :smt003 Eu as renunta la masina in favoarea unei biciclete (e mai sanatoasa si nu polueaza + costuri mult mai mici).

Link spre comentariu

da, perfect de acord cu tine, as opta si eu pt. bicicleta, dar sa ne amenajeze piste pt. biciclisti, ca doar nu ai vrea sa intru in ditamai intersectia, plina de soferi nervosi si grabiti, io mai lipsesc de acolo, ca de', trotuarul e plin de lume, si sa puna si parcari de bicle :yawinkle: , in care e un risc f. mare sa ramai fara ea, sau ceva de pe ea, doar suntem in Romania, pana o sa ne civilizam ca cei din occident(zonele de admirat in privinta asta) mai e drum lung.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări