Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cumparati de pe aliexpress ?

Postări Recomandate

Acum 11 minute, valivoi a spus:

Vanzatorul pare sa fie ok,are putine calificative negative,ca si regula aliexpress nu ii vireaza banii pana nu are aprobarea de la dumneavoastra ca totul este ok,plus ca in situatia economica actuala chinezul nu isi permite sa piarda un client, care prin calificativ negativ ii poate indeparta si alti potentiali clienti.

Mulțumesc mult pentru informație! Care este vânzătorul și unde vă uitați la calificative? Produsul  am văzut că are 382 recenzii, dar vânzătorul că asta mă interesează, unde vă uitați ? la  feedback-ul lor, în cazul de față 98,4% sau în altă parte. Nu prea înțeleg cu calificativele celor care vând.

Link spre comentariu
Acum 18 minute, maxente a spus:

.

Din Rusia nu poti sa cumperi ca ala e depozitul doar pentru rusi si, probabil, tarile de pe langa ei. Poti comanda din Germania si China. Din China daca o comanzi trebuie facuta vama, asa ca cel mai bine e din Germania. Practic iti spune si site-ul, cand selectezi de unde iei, daca iti trimite sau nu catre Romania.

Am observat asta, din Rusia nu se poate cumpăra, aceștia nu livrează în România, din China după cum anticipam se plătesc taxe, rămâne Germania, numai că de aici doar la pachet cu un card de memorie.

Link spre comentariu
Acum 30 minute, woodyteo a spus:

Mulțumesc mult pentru informație! Care este vânzătorul și unde vă uitați la calificative? Produsul  am văzut că are 382 recenzii, dar vânzătorul că asta mă interesează, unde vă uitați ? la  feedback-ul lor, în cazul de față 98,4% sau în altă parte. Nu prea înțeleg cu calificativele celor care vând.

In general cautati vanzatorii care au calificativ pozitiv peste 97%,cu multi fallow in acest caz are 334073,dati click pe custom reviews si puteti citi de exemplu si din comentariile clientilor de ce le dau calificativ negativ,de exemplu aici totul a fost in regula dar i s-a acordat vanzatorului calificativ negativ.

Capture a .PNG

Link spre comentariu

Ceea ce a fost o magarie din partea cumparatorului ,sa dai calificativ negativ,fara sa iti explici optiunea,Ce ar fi ca eu sa dau calificativ negativ,pentru ca,coletul a ajuns dupa 60 zile cand eu am vazut ca a stat in vama sa zicem la Bucuresti 40 zile?Ce vina are chinezul ca romanilor li se rupe de cumparatorul roman?

Link spre comentariu

In peste 100 colete care le-am avut,doar la vreo 2 care nu au ajuns am renuntat sa mai deschid disputa deoarece erau de 2-3 dolari.Au fost cazuri in care am deschis disputa si dupa ceva timp au ajuns dar nu am mai putut lua legatura cu chinezul sa ii trimit banii prin transfer bancar.In general sunt deschisi pentru comunicare si rezolvare amiabila ale eventualelor probleme,mai degraba am avut probleme cu achizitiile pe ebay.

Link spre comentariu

mie mi-a facut refund dupa ce am asteptat destul si m-a rugat sa-l platesc daca vine pachetul, ca el l-a trimis. In general sunt foarte corecti, cel putin cu clientii din partea mea, din comentarii vad ca au mari probleme cu alti clienti cum ar fi din brazilia de exemplu.

Legatura o iei de fiecare data, daca vrei, de 2 ori le-am trimis banii pe paypal, probabil au fentat birul la alixprs si o data mi-a zis sa mai fac o comanda si sa mentionez no shipping, aia a fost mai dificil, ca se marise pretul si am stat sa caut pana am gasit un alt produs de aceeasi valoare in magazinul lui.

Sunt excelenti pt hobby si maruntisuri, preturi incredibile, calitatea e cat dai atat face, foarte buna pt acasa, naspa pt a revinde drept produse profi.

Link spre comentariu

Am cumparat 2 aparate de masura MASTECH cam la jumatate de pret fata de Romania,releu supraveghere tensiune la 8,4$,daca as fi luat din Romania costa vreo 225 ron,care si-a dovedit utilitatea in dimineata primei zile de Paste cand vreo 40 minute tensiunea a fost peste 250v.

Link spre comentariu

eu platesc cu un credit card visa, care are limita la 1000, just in case, cele master card au limita mai sus. Cred ca au si alte modalitati. Cand am zis de paypal, atunci a fost o tranzactie de la persoana la persoan, cred ca pe site nu e paypal, dar parca era o forma gen alipay, nu am folosit-o, doar visa 

Link spre comentariu

Eu am două carduri, pe acesta MasterCard, îl alimentez cu suma pe care o folosesc într-o eventuală tranzacție. Din afara tării nu am cumpărat niciodată.

Editat de woodyteo
Link spre comentariu

Asta este pagina mea de comanda,in chenar linga visa este si simbolul mastercard

Capture.PNG

Am facut o simulare pentru a se vedea mai bine

Editat de valivoi
Link spre comentariu

pai ai un fel de card de debit mastercard, nu ai ce probleme sa-ti faci, nu are ce sa-ti fraudeze, in cel mai rau caz pierzi suta de dolari.

Am si un visa debit, dar nu-l folosesc decat daca scot bani de la banca emitatoare, e un fel de card client cu care pot face si alte operatii cat am bani, dar nu ma risc.

La credit card am protectie contra fraudelor, la cardurile de debit nu esti protejat, dar poate la voi e altfel ca exista device-urile alea care dau coduri de Securitate la fiecare operatie.

Link spre comentariu

Astept un colet spre sfarsitul saptamanii.La un momentdat la statusul comenzii a aparut ca fiind cadou la un alt produs cumparat mai inainte cu toate ca eu nu mai luasem nimic de la ei.Acum astept sa vad cat ma vaMUIEste astia

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări